maanantai 20. huhtikuuta 2015

Pallokuiskaaja

Kauden ensimmäinen täysi kierros Kirkka A + B:llä. Peliseurana pari tuttua ladya. Sää sopiva golfiin, lehtiä kyllä kaivattiiin puihin, mutta eiköhän ne sieltä kohta tule. Joutsenpariskunta hautoo pienessä saaressa, samassa kuin viime vuonna. Saa nähdä montako poikasta tänä vuonna selviää aikuisiksi. Kuulimme palokärjen laulua ja sinivuokkojakin löytyi.


Väylät ja greenit ovat pääosin ihan vihreitä jo, siksi olikin yllätys tulla 7. väylän greenille. Siellä oli lumikinos! Jostain syystä lunta on tuohon greenin viereen kasattu tai aurattu (voisi kyllä hajottaa jotta sulaisi nopeammin - vähän häiritsee lähestymislyöntiä). Sama outo luonnonilmiö oli myös väylän 16. ja 17. välissä.


Oma pelini meni vähän sinnepäin. Tein 11 bogeypistettä kummaltakin ysiltä. Häpeäraja tuli siis ylitettyä. Kävin jopa rangella ennen kierrosta mutta ei siitä ollut sanottavaa apua. Hybridit toimivat, driveri samoin, mutta raudat on aivan hakusessa. Paitsi sandy! Kävin tarkastamassa useammankin hiekkaesteen kunnon ja pääsin kaikista ensimmäisellä yrittämällä pois ja vieläpä greenille, suht lähelle reikää. Yhden par'in onnistuin tekemään.

Peliseurani oli kaksi tuttua keimolalaista ladygolfaria. Päätin, että blogeissa kutsun heitä jatkossa Lady F ja Lady O -nimillä.

Lady F on aivan käsittämätön mestariputtaaja. Hänen pallonsa menevät kuin itsestään reikään, varsinkin greenin ulkopuolelta lähtevistä puteista. Päädyimmekin siihen, että hän on pallokuiskaaja. Hän varmastikin laittaa pallonsa iltaisin riviin ja loitsuu ne tottelemaan....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti