maanantai 13. huhtikuuta 2015

Tästä se taas lähtee

Kauden 2015 aloitus tapahtui Megarangella sunnuntaina (12.4.). En ollut koskenutkaan mailoihin koko talvena - huolimatta hyvistä aikeista treenata hallissa - joten tuntui aika mukavalta, kun ensimmäinen lyönti  lähti napakasti, suoraan ja riittävän pitkälle rauta-8:lla. Se lyönti ja maila ainakin olivat talvehtineet hyvin. Siirryin sitten seiskaan, mutta se oli selvästikin vielä talviunessa. Pitcheri oli vähän paremmin hereillä. Lempimailani, hybridi 5, oli sen sijaan oikein hyvässä iskussa. Samoin Driveri, vaikka lyönnit eivät suoraan lähteneetkään. Hybridi-3 ei toiminut eikä puu-5.

Eli aika rajallinen määrä toimivia mailoja, joilla lähteä kierrokselle joku ilta tällä viikolla. Näin ainakin pelikaverin kanssa suunniteltiin, kun käytiin Megarangen viihtyisässä kahvilassa paiskottuamme kumpikin 66 palloa menemään. Iltapuolikkaita kierroksia töitten jälkeen ja viikonloppuisin kokonaisia.


Kuvassa Megarangen katoksellinen lyöntipaikka, jonne mentiin koska lupailivat sadetta. Tulihan sitä muutama pisara.

Keimolan pitäisi ainakin osittain aueta keskiviikkona 14.4. Moni muu kenttä olisi toki jo auki. Pelaan siis tulevana kesänä kolmatta kautta pelioikeudella Keimola Golfissa.

Mietin jo tulevan kesän tavoitettani. Joku tavoite pitää olla.... Koska viime kesänä tasoitus pääsi tipahtamaan alle 24:n on kesän tavoite nostaa sitä jonkin verran, eli jättää kortteja harjoituskierroksilta. Mutta päätavoite on pelata jälleen säännöllisesti bufferiin. Ja nauttia pelistä stressaamatta liikoja.  Kisoihin en ehkä mene muuta kuin Naisten päivänä kesäkuun alussa.

Tavoitteena voisi olla parantaa kesän Eclectic-tulosta molemmilta kentiltä, eli Saraksen 85:ttä ja Kirkan 81:tä.

Mailoja ja bägiä en suunnittele ostavani tänäkään kesänä. Jotain golf-vaatetta sen sijaan pitänee hankkia. Kenkiä on kaksi paria, niillä pärjään.

Kysymys: mikä on sinun golftavoitteesi kesälle 2015?

Hyvää golfkesää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mahtaisitko päivittää uuden osoitteen myös blogilistaan? Aina kiva lukea toisen naisgolfarin juttuja :)

    t. Piiku

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi Piiku! Olen kyllä tämän uudenkin blogin listannut blogilista.fi:ssä, mutta nyt siellä sitten näkyvät molemmat. Yritin vanhaan blogiin Vuodatuksessa tehdä jotain kuvaustekstimuutoksia, jotta ne erottaa toisistaan - kun ovat samannimisiä. Toivotaan että mahdollisimman moni löytää tänne bloggeriin kuitenkin.

    VastaaPoista