lauantai 27. kesäkuuta 2015

Pallorännikysely

Ihan kuin kesä olisi tullut eilen illalla. Matkasin töistä kotiin bussissa, jossa oli todella kuuma ja kääntyessäni kiireessä kotona vaihtamassa golfvaatteet päädyin liiankin kesäiseen varustukseen: hame ja pikeepaita. Kentällä sitten nopeasti huomasin, että auton mittarissa moottoritietä kaasutellessani näkynyt 18C tuntui oikeasti paljon viileämmältä.

Oma peli ei kertakaikkiaan sujunut ollenkaan. Sain vaivaiset 17 bogeypistettä haalittua kasaan. Palloja meni hukkaan 4 kpl. Mikä lie ollut syynä. Kiire ja stressi ehtiä kentälle?



Niinpä en odotakaan ihan positiivisin mielin suunnitteilla olevia muutoksia Kirkan pallorännikäytäntöön. Sain siitä kyselyn ja varmuuden vuoksi kuutena kappaleena. Pikku järjestelmävika kyselytyökalussa. Kysely tullee vielä uudelleen, mutta halusin nähdä mitä ovat miettimässä, joten kävin katsomassa kysymykset.

Palloränni on minulle ollut pääasiassa positiivinen asia juuri siksi, että se vähentää golfiin liittyvää stressiä, varsinkin viikolla iltakierroksille lähdössä. Koskaan kun ei voi tietää meneekö matkaan tunti vai puolitoista, kun lähden Helsingin keskustasta kodin kautta kohti Keimolaa. Siksi on ollut kiva tietää, että voi varata ajan paikanpäällä, eli lähteä sitten, kun ehtii. Ja viikonloppuina, jos Saras on täyteen buukattu silloin kun haluaa päästä pelaamaan, voi vaan mennä kentälle jonottamaan Kirkalle. Käydä vaikka treenaamassa rangella tai lähipelialueella (lue: kahvilla klubilla).

Välillä toki on ärsyttänyt se pakkotauko A:n ja B:n välissä, kun A:n useimmiten kiertää nopeammin kuin kahdessa tunnissa. Joskus ollut sen takia aikaa 50 min ysin ja kympin välissä, mutta useimmiten jälkimmäistä lähtöä on voinut aikaistaa. Siksi myös kierrän mieluiten järjestyksessä B ja A, koska B:hen menee yleensä se 2 tuntia. Ja A:lta pääsee seiskan jälkeen pois jos tulee pimeä, sade tai väsy.

Ja onhan se ollut kiva kiertää välillä eri järjestyksessä kuin aina vaan 1-18. Yksi ehdotus kyselyn vaihtoehdoista puuttui, eli se, että jos varataan koko kierros samalla, joka toinen päivä kierretään B ensin ja joka toinen A. Tätä esim Rauma Golf harrastaa. Nyt valitsin suosikikseni yhdistelmävaihtoehdon, eli jotkut lähdöt olisivat varattavissa netistä etukäteen ja loput klubilta. Siinä järjestyksessä kuin haluaa. Ehkä paras kompromissi.

Eilen seurassamme ollut mies avasi kerran niin huonosti, että pääsi vain noin 2 metriä punaisten eteen. Sanoinkin että harmi, ei saatu kaljoja. Sitten Lady O avasi samanlailla, päästen hädin tuskin junnu-tiin eteen. Ehdotinkin, että siitä pitäisi sitten joutua juomaan ja tarjoamaan muumilimsaa klubilla, jos niitä ei ohita. Ystäväni Lady P, joka oli taas vierailemassa Keimolassa, pelasi sen sijaan bufferiin ja häikäisi meidät pitkillä avauksillaan.

Jään odottelemaan mielenkiinnolla, mitä Kirkalle tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti