maanantai 4. toukokuuta 2015

Mihin se hävisi?

Sunnuntaigolfia Kirkalla, kauden jo 8. lähtö kentälle. Hyvä sää oli houkutellut paljon pelaajia kentälle. Piti autokin parkkeerata alaparkkikselle.

Lady O:n ja kahden mukavan, entuudestaan tuntemattoman miehen kanssa kierrettiin A ja siihen perään B, johon toinen miehistä vaihtui Lady F:ään.

Mystinen juttu, mutta loistavasti talvehtinut avaukseni oli painunut takaisin talviunille. Ja muut lyönnit samaten. Mikään lyönti ei tuntunut täysin onnistuvan. Varsinkin avaus jäi 30 metriä lyhyemmäksi kuin aiemmin, eteni toki silti. Löin pari kertaa jopa lyöntejä, joilla pallo liikkui sentin, eikä välttämättä edes eteenpäin.

Itse en keksinyt syytä miksi tällä kertaa kävi näin. Niin vaan joskus käy, lyönti häviää. Kunpa keksisi jonkun parannuskeinon millä kadonnut lyönti palaisi samantien takaisin. Mietin, että todennäköisesti on kyse jostain lihasjumista tai sitten koko juttu on vaan korvien välistä kiinni. Totesin kyllä, ettei "turnauskestävyys" ole vielä kohdillaan - kaksi täyttä kierrosta parin päivän välein ja siihen väliin vappu Ullanlinnanmäellä oli ehkä liikaa.

Pääasiahan on tietysti, että pelaaminen on hauskaa ja seura hyvää. Ja siinä ei ollut mitään valittamista.
Ja valkovuokot olivat kauneimmillaan.



Vaatetestissä ohut fleece

Testasin uutta ohutta vaaleaa fleeceäni, sillä ajatuksella, että auringon paistaessa vaalealla fleecellä ei tulisi kuuma, kuten tummassa vaatteessa usein. Niinpä sitten puin ja riisuin takkia koko ajan - tuuli kuitenkin joka toisella väylällä niin kylmästi, ettei pelkällä fleecellä tarjennut.

Fleeceni on tätä mallia, mutta eri somistevärein. Ostin sen XXL:stä tarjouksesta joku aika sitten, mutta eipä tuo nytkään paljoa verkkokaupassa maksanut, eli 9.90€.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti