lauantai 9. toukokuuta 2015

Tuuligolfia

Perjantai-iltana on kiva työviikon päätteeksi lähteä ulkoiluttamaan mailojaan. Olimme Lady O:n kanssa kiertämässä Kirkka B:n. Kirkka A:kin oltaisiin ehditty, mutta tuntui, että vajaan kahden tunnin yhdeksän reiän rupeama oli ihan tarpeeksi. Tuulikin niin kylmästi. Muuten kevät näyttää harppovan vauhdilla eteenpäin - kaivatut lehdetkin alkavat olla kohta paikoillaan puissa.

Keimolassa tuulee minusta aika harvoin niin, että siihen kiinnittää huomiota. Peuramaalla tuuli aina ja kovaa. Ei kuullut mitään mitä kaveri puhui ja tuuli vaan vinkui korvissa. Olenkin todennut, että otan mieluummin sadetta kuin tuulta, se tuntuu häiritsevän vähemmän. No en varsinkaan halua molempia yhtäaikaa.

Kierrostulokseni näyttää vakiintuneen 11 pisteeseen per puoli. Tällä kertaa avaukset ja väylät menivät normaaliin tyyliin, putitkaan eivät olleet erityisen huonoja, mutta chipit ja välillä väylälyönnitkin päätyivät bunkkereihin. Eikä sieltä aina pääse ensiyrittämällä pois. Voisi tietysti varoa bunkkereita vähän enemmän, tulos olisi parempi.

Pallo pelissä -lehtinenkin saapui postitse. Keimolassa tuntuu olevan hyvä draivi päällä myös konttorin puolella. Uusi Lady-kapteeni Sointu laittoi jo aiemmin viestiä naisten tapahtumista. Ainakin eclectic-kisaan aion osallistua. Täytyy miettiä, kenet ei-golfarin keksisin parikseni Naisten päivän kisaan, vai jätänkö väliin ja menen muualle sinä päivänä golfaamaan. Kesämatka Ladyjen kanssa on ollut suunnitteilla.

Tai sitten lähdetään kokeilemaan jalkapallogolfia! Koski-golf on rakentanut radan tätä varten.
(Kuva on netistä St Austell golfista)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti