lauantai 30. toukokuuta 2015

Vammaisgolfia

Käsi eli oikea (tennis?)kyynärpää vaivaa edelleen ja kun Lady O:kin valitteli jalkaansa, päätettiin lähteä "vammaisgolfkierrokselle". Ajatuksena vaikka sitten vaan putata, jos muuhun ei pysty. Pääasia, että pääsee ulos, ei sillä pelaamisellakaan niin väliä. Ilma olikin hieno, vaikkei lämpöasteita ollut kuin 10-12. Aurinko paistoi ja oli tyyntä.
 

Huomasin taas, että golf ei todellakaan ole voima- vaan tekniikkalaji. Jouduin lyömään niin, että vasen käsi toimi aktiivisesti ja kipeä oikea vaan seurasi mukana. Swingi oli aika rajoitettu ja voimaton. Avaukset toimivat lähes yhtä hyvin kuin kaksikätisenäkin, mutta väylälyönnit menivät mihin sattuu. Maila pääsi kääntymään kädessä liikaa ja pallo lähti väärään suuntaan. Puttaaminen sujui ihan normaalisti. No, chipit eivät olleet sen huonompia kuin tavallisestikaan....

Muutama vuosi sitten pro jankutti minulle jämäköistä ranteista ja riittävän napakasta otteesta gripistä. Tällä kertaa voi todeta, että ihan aiheesta olisi nytkin huomauttanut.

Vähän siinä pelotti, että teen jotain vahinkoa käden paranemiselle ja ongelma vaan pitkittyy ja kohta on koko kausi pilalla. Toivotaan, ettei näin käynyt. Nyt seuraavana aamuna ei tunnu mitenkään sen pahemmalta kuin ennen kierrostakaan. 

Yritän jatkossakin pelata vammaisgolfia, harvakseltaan ja varoen. Ja toivon etten opi pahoille tavoille, sillä tuntui jo etten kohta enää osaa lyödä normaalisti ollenkaan. Ja toivon, että käsi paranee pian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti