maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tohtori Googlen avulla kentälle

Tenniskyynärpäägolf jatkui sunnuntaina varhain aamulla. Kierrettiin Saras Ladyjen F ja O kanssa. Sää oli kaunis mutta kovin tuulinen, eikä mitenkään lämmin. Lähtiessä noin 10 ja perillä ehkä 14 astetta. Kesän toimitus on jo pahasti myöhässä!

Olin ottanut Voltarenia ja kääräissyt puristussiteen kyynärpään alapuolelle, kiitos tohtori Googlelle vinkeistä. Hyvin toimi, pystyin lyömään jo lähes normaalisti. Avaukset ja putit siis. Väylälyönnit hybrideillä ja jopa puu-5:llä sujuivat kohtuullisesti, Mutta lyhyet lähestymislyönnit raudoilla tuntuivat aika vaikeilta. Toisaalta -  mitäs uutta siinä sitten on...

Ehkä suht aikainen aamu sopii minulle paremmin kuin ilta, sillä olin hyvävoimainen kierroksen jälkeen ja olisin voinut ainakin harkita uutta kierrosta tai edes puolikasta, jos ei olisi ollut muuta menoa.

Olin varsin tyytyväinen tulokseen, kun laskeskelin sitä pullakahvin ääressä klubilla: 27 bogipistettä. Kaksi par'iakin tuli tehtyä. Birkkuakin taisin kerran pari putata, mutta tällä kertaa ei onnistunut.

Joutsenia ei näkynyt taaskaan, vaikka kovasti niitä toivoin näkeväni. Ne siirtyvät lammikosta toiseen, varmaan turvallisuussyistä. Sorsapoikueen sen sijaan näimme. Siinä oli 5 poikasta.



Ja tällaisia kukkia, joiden nimeä emme tienneet.
Yritin tunnistaa sitä Luontoportti-sivuston avulla, mutta en löytänyt. Kertokaa jos tiedätte!


Kentällä on kaunista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti