maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannusgolfia Uudessakaupungissa

Perinteinen Juhannusgolf Uudessakaupungissa meni ihan mukavasti. Sateisin juhannusaaton  ja -päivän jälkeen oli sunnuntaina vaihteeksi pilvipoutaa ja riittävän lämmintä. Hommasin lipun golfpiste.comin pörssistä 35 €:lla. Näppärästi hoitui asia tekstareilla, kun lippukin oli valmiiksi klubilla.

Kierrettiin autolla, kun pelikaverilla, eli isälläni, oli lonkkavaivoja. Aluksi tuntui ettei lyönnit lähde ollenkaan kunnolla, kummallakaan, mutta sitten peli parani. Edessämme oli porukoita ja välillä jouduttiin odottelemaan. Takaa tuli yksinäinen miespelaaja, ja hän se vasta odottikin. Mutta selvästikään hän ei halunnut liittyä meidän seuraamme. Ehkä se olisi ollut hankalaakin, kun pääsimme autolla kuitenkin etenemään nopeasti väylää pitkin. Emme siis pyörineet pusikoissa palloja hakemassa.

Otin uudestaan käyttöön Lumiassani mScorecardin. Siitä oli tullut uusi versio ja se tuntuikin toimivan paljon paremmin kuin vanha. Luovuin sen käytöstä aiemmin, koska en ehtinyt avata puhelinta ja softaa väylien välissä, kun softa aukesi niin hitaasti. Nyt uudessa versiossa homma toimii. Ja saa (valitettavasti) koko ajan tietoa siitä, miten menee, kun ohjelma laskee bogipisteet ja lyönnit samantien.

Taukopaikalla oli Uudenkaupungin Pakkahuoneen ihania isoja munkkeja. Ja tämä näppärä kellosysteemi, jonka meitä edeltävässä ryhmässä ollut pelaaja kertoi paikalle virittäneensä. Alempi kello kertoo mikä pitäisi olla lähtöaikasi ykköstiiltä saapuessasi taukopaikalle, jotta olisit ajoissa. Me siis lähdimme matkaan 10:30 joten olimme etuajassa peräti, vaikka oltiinkin odoteltu. Voisi tuollainen viritys olla vaikka Saraksen kymppitiillä, ei maksaisi paljoa.



Uudenkaupungin kentällä vitsauksena olivat hanhet, joiden jätöksiä oli vähän väliä väylällä. Onneksi ei sentään greenillä.


Kauniita maisemia Uudenkaupungin kentällä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti