lauantai 6. kesäkuuta 2015

Tuulituloksia ja lievää huijausta

Onpa ollut tuulisia kelejä näin kesäkuun ensimmäisellä viikolla!
Olin keskiviikkona Lady F:n kanssa iltakierroksella Kirkalla. Meidän lisäksemme ei juuri muita näkynyt. Eivät vissiin muut golfarit pysy tuulessa pystyssä. Ilma oli muuten hieno, eikä tuuli tuntunut kylmältä.

Muutamalla väylällä pääsi tekemään kunnon tuulitulosta avauksellaan. Toki korkeakaarinen lyönti saattoi painua vähän vinoonkin.

Tässä yritin kuvata kovaa tuulta Kirkka B:n väylällä 16. Lippu näytti olevan lentoon lähdössä.


Osaltani kierros meni vähän huijauksen piikkiin. Löin outtiin, mutta en uusinut lyöntiä vaan jatkoin matkaa siitä, kun kerran pystyi lyömään. Otin Mulliganin ja jätin väylällä pari hutia laskematta. Syytän tenniskyynärpäätä kaikesta! Mutta en myöskään ollut jättämässä korttia, vaikka tavoite onkin nostaa tasoitusta. Tuolla kierroksella olisi kyllä päässyt nostamaan HCP:tä.

Eilen sitten oli taas vuorossa iltagolfia Kirkalla, tällä kertaa Lady F:n ja ystäväni Lady P:n kanssa, joka tuli vierailemaan Keimolaan. Lady P:lle tämä oli vasta kauden 5. kierros (itselle jo 14. lähtö), joten taisi olla vähän vielä lyönnit  hakusessa. Tosin hän pesee minut mennen tullen noinkin, onhan hänen tasoituksensa 15 kieppeillä.

Ilma oli ensimmäistä kertaa jopa lämmin, vaikkei asteita ollut kuin 16. Tuulikin enää vain "normaalisti" Onneksi käsivaivani alkaa vähän jo hellittää, avaukset ja väylälyönnit sujuvat ilman tuskia, mutta chippi tuntuu ilkeänä vihlaisuna. Pitäisi siis päästä hybridilyönnillä yli sadasta metristä suoraan greenille puttaamaan - helppoa kuin heinänteko....

Kierros sujui hyvin, paras tähänastisista, sain 30 bogipistettä kerättyä. Tuo tulos lienee bufferitulos, eli HCP:n nosto onkin jo vaarassa! No, voihan sitä tuollakin tasoituksella pelata. Kisoihin en vielä ainakaan ole menossa. Nyt sunnuntaina olisi ollut Naisten päivän kisa, mutta tämänvuotinen kisamuoto ei napannut. Menen muuten vaan pelaamaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti