maanantai 29. kesäkuuta 2015

Etuajo-oikeus oikealta tulijoilla

Pitkästä aikaa näin joutsenet poikasineen. Nyt on tuikitärkeä joutsentenlaskenta suoritettu, kaikki 7 ovat vielä hengissä. Ja isoja jo! Tässä ne tepastelevat Kirkan 8. väylän poikki. Mikäs siinä odotellessa, että katras suvaitsee siirtyä lammikkoon.



Pelit sujuivat viikonloppuna nousujohteisesti: 17 - 23 -  25 bogeypistettä. Palloja hävisi yhteensä 10! Tenniskyynärpääni ei ole parantunut, päinvastoin, se tuntuu pahenevan taas. Nyt onkin hyvä pitää muutamia lepopäiviä. Juuri kun kesähelteetkin olisivat alkamassa.

Eilen olin tulossa Keimolaan, en kotoa, vaan vastakkaiselta suunnalta moottoritietä pitkin. Kävin huoltamolla syömässä ja kun istuin takaisin autoon jatkaakseni matkaa huomasin, että caprit olivat revenneet takapuolesta. Päätin, etten lähde pikkarit vilkkuen kentälle kiertämään, vaan käyn pikapikaa kotona vaihtamassa toiset housut. Kiire meinasi olla, mutta parempi niin kuin turvautua pro-shopin hyvin rajallisiin ja melko kalliisiin valikoimiin. Ehkä olisi voinut kuitenkin kokeilla sitä pikkarit vilkkuen -kierrosta....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti