sunnuntai 30. elokuuta 2015

Tarkkaa ajoitusta sääennusteen avulla

Sunnuntain pelikierros oli jo aikaa sitten sovittu Lady P:n kanssa Pickalaan. Haluaisin pelata Forestin, kun sitä en ole vielä kertaakaan pelannut. Ne kaksi muuta, Seasiden ja Parkin olen pelannut kerran pari kummankin. Katseltiin lauantaina useaan otteeseen säätiedotusta - varsinkin sade- ja ukkosennusteita. Jossain vaiheessa tultiin siihen tulokseen, että varattu klo 12 lähtö Pickalassa olisi takuuvarma ukkos- ja sadekeskeytys (eli greenfee menisi hukkaan). Aloimme sitten pohtia pallorännilähtöä siellä aikaisemmin aamulla, mutta sade oli Siuntioon tulossa jo aamupäivän aikana.

Otettiin sitten Keimolan sääkartta esiin ja sinne sadetta olisi luvassa vasta yhden maissa. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin sopia aikaiset treffit Keimolaan ja lähteä Kirkkaa kiertämään. Keli olikin todella hyvä. Koska olimme lähdössämme kaksin, pelattiin Kirkka B niin nopeasti, että menimme aikaistamaan A:lle lähtöä parikymmentä minuuttia. Ja hyvä olikin että aikaistettiin. Tummat pilvet alkoivat kertyä toiseksi viimeisellä väylällä ja ukkonen jyrähdellä. Ukkoskuuro alkoi juuri, kun pääsimme kierroksen jälkeen klubitalon eteen. Täydellinen ajoitus siis.



Peli sujui suorastaan hyvin. Varsinkin B, mutta A:lle tein kesän ensimmäisen birdienkin. Väylä 3, avaus punaiselle tupsulle ja siitä raudalla loistolähestyminen suoraan greenille ja parimetrinen putti sisään. Putti varsinkin oli erittäin hyvä siihen nähden miten yleensä puttaan....

Seuraava pelillinen tavoitteeni on alkaa olla tyytyväinen omiin lyönteihini. Odotan itseltäni liikoja ja mussutan lyönneistä, jotka oikeasti ovat ihan hyviä, mutta kun omasta mielestäni ne eivät menneet oikeaan suuntaan tai tarpeeksi pitkälle. Jos ne aina menisivät oikeaan suuntaan tai tarpeeksi pitkälle, olisin singelipelaaja, eikö niin? Eikä se todellakaan ole tavoitteeni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti