tiistai 4. elokuuta 2015

Amatööripron matkassa

Upea kesäinen ilma - vihdoin kesäkin suvaitsee saapua. Pysyisi nyt edes hetken ilonamme. Lähdin taas itsekseni kentälle, tutut ladyt ovat kaikki jossain teillä tietymättömillä. Kiersin Kirkka A:n seuranani kaksi miespelaajaa, jotka olivat isä ja poika, ja kakkosväylällä meidät kiinni ottanut amatööripro.

Mukava mies, hyvä pelaaja ja muodollisesti päteväkin - paitsi pron virkaan, jonka hän itselleen otti. Onneksi minä en joutunut oppilaaksi, kuuntelu-sellaiseksi kuitenkin. Tämä kaveri nimittäin alkoi neuvoa poikaa ihan kädestä pitäen. Ei poika näyttänyt ollenkaan panevan sitä pahakseen, ja itsekin bongailin sieltä jotain hyviä neuvoja mm. pallon  paikasta stanssissa, kun lyönti lähtee raffista.



Puhetulva vaan oli sitä luokkaa, että se alkoi pikkuhiljaa häiritä. Se ei nimittäin keskeytynyt edes silloin kuin joku - esimerkiksi minä - oli avaamassa. Kiihtyi vaan loppua kohden niin, että olin iloinen, että pelasin vain 9 reikää. En kuitenkaan halunnut huomauttaa asiasta - kun fiilis ryhmässä muuten oli hyvä.

Yllättäin oma peli sujui ihan hyvin, vaikka taas muulta tuntui. Pelasin bufferiin. Tosin yhden väylän tulos oli vähän kyseenalainen, sillä harjoitusswing osuikin palloon, joka lensi lähimaastoon. Hain sen ja löin varsinaisen avauksen ja tein bogin.

En juuri jutellut pelikavereiden kanssa - olisiko sitä saanut suunvuoroakaan :-) - joten keskityin vain peliin. Ihan siis pelasin golfia.... Yritin hakea chippiin rentoutta ja keveyttä. Pari kertaa se onnistuikin. Ehkä se sieltä vielä jotain päivänä löytyy.

Kuva ja vitsi: Cartoonstock.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti