tiistai 11. elokuuta 2015

Käpychippejä

Tuli vietettyä lähes golfiton viikonloppu. Bägi tosin aina kulkee auton perässä, joten pääsin treenaamaan chippejä mökillä. Ensin chippailin muutamat kävyt metsään poluilta.


Kuvan kävyt eivät liity tapaukseen, mutta ne ovat kotoisin Sarakselta, josta poimin ne koristeeksi pari vuotta sitten.

Sitten tehtiin sulkapallokentälle letkusta noin metrin halkaisijaltaan oleva maalialue, johon piti osua pallolla. Käytettiin harjoitusgolfpalloja, joita en ole ennen kokeillutkaan. Sellaisia pehmeitä, kevyitä, jotka eivät lennä mihinkään, joten niitä voi lyödä melkeinpä normaalisti swingaten. Näitä voisi ostaa itsellekin.


Lyötiin sitten myös oikeilla palloilla. Meinasin saada ahaa-elämyksen chip-gripistä - otin alempaa kiinni ja tuntui, että lyönti saattaisi onnistua siten paremmin.

Kokeilin sitten tänään tuota alempaa kiinniottamista kentällä, eikä se ainakaan vielä ollut hallussa, josko sitten olikaan toimiva ote. Kävin kiertämässä Kirkka B:n, seuranani kolme tuntematonta miespelaajaa. Hellesää oli vetänyt golfareita puoleensa niin että lähdöt olivat ihan täynnä viiden ja kuuden välillä. Ja vielä kahdeksalta pois lähtiessäni oli joku lähdössä Saraksellekin.

Tein tasaista tulosta - joka väylälle yhden lyönnin liikaa. Varsinkin puteissa useamman kerran kävi niin, että pitkä putti meni noin 30-40 cm ohi ja lyhyt putti sitten varmasti sisään. Kaipa siitä sitten voi olla tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti