lauantai 29. elokuuta 2015

Kuutamogolfia

Tällä viikolla tuli pelattua pari iltakierrosta niin että sai pitää kiirettä jotta ehti valoisan aikaan pois kentältä. Molemmat kierrokset olivat Saraksella ja Lady O pelikaverina. Ensimmäisellä kerralla oli myös mukava pariskunta, jotka kertoivat pelaavansa Kultakortilla ja olevansa siis muualta.

Edessämme meni 4 hengen porukoita joten kierros tuntui etenevän hitaasti. Ilokseni huomasin, että Sarakselle on ilmaantunut "väliaikakelloja", joiden mukaan olimme kyllä melkein tavoiteaikataulussa. Mutta siitä huolimatta nostin pallon taskuun viimeisellä väylällä, kun en enää kerta kaikkiaan uskaltanut lyödä, kun en yhtään nähnyt minne pallo lähti. Mutta hyvä, että 17 väylää ehti pelata.

Eilen sitten lähdettiin sillä ajatuksella, että pelataan vain 12 väylää. Mutta koska kenttä oli tyhjä, edettiin todella nopeasti ja ehdittiin pelata 14 väylää ja oltaisiin ehkä nähty vielä muutaman väylän ajan, mutta päätettiin oikaista siitä 18. väylälle ja pois. Komea oli auringonlasku. Samalla ihailtiin täysikuuta, joka on nyt vielä erikoinen ns. blue moon. Eli tässä kuussa on täysikuu kaksi kertaa. (Joka kuitenkin on ilmeisesti väärä tulkinta tuosta termistä. Mutta mitäpä siitä.)



Peli ei oikein sujunut, tenniskyynärpää vaivaa aika ajoin vieläkin. Se paheni viikolla, kun jouduin nostelemaan ja kantamaan tavaroita töissä. Työnteko haittaa harrastuksia! Mutta taitaa olla nyt viimeisiä hienoja kesäpäiviä menossa, joten niistä pitää ottaa kaikki irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti