sunnuntai 16. elokuuta 2015

Golfarin uudet vaatteet

Olen menossa yritystilaisuuteen pelaamaan enkä kertakaikkiaan löydä kaapistani mitään vaatetta millä sinne kehtaisi lähteä. Niinpä tein pikavisiitin GolfBalancen alennusmyyntiin ja lähdin sieltä caprien ja hameen kanssa pois. Nyt on siis jopa varaa valita, laittaako hameen vai housut.

Caprit (tummansiniset Röhnischit) kävin jo testaamassa samana päivänä ja ihan hyvin ne pelasivat. Ehkä laitan hameen testiin nyt tulevalla viikolla ja päätän sitten vasta kisapäivänä mitä laitan päälle.

Tällainen hame siis:

 Ja caprit, tosin tummansiniset.

Pelillisesti on ollut vaihtelevaa. Taas. Kirkalla yhtäkkiä taas löysin sen kadonneen rentouden ja pallo alkoi lentää. Pystyin vain ihailemaan oman palloni menoa. Lady O sanoi että hän oli joskus "vain yrittänyt tuntea swingissä mailan nupin" ja antanut sen tippua swingissä omia aikojaan. Juuri sellainen fiilis minullekin tuli, kun lyönti onnistui. Pidin vain höllästi gripistä kiinni ja annoin mailan hoitaa hommat. Heti kun kokeilin puristaa vähän enemmän, lyönti muuttui huonommaksi. Miksi siis puristaa? Ei kannata. Kun vaan muistaisi ja osaisi olla puristamatta ja yrittämättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti