maanantai 3. elokuuta 2015

Tuplapäivä

Lähdin testaamaan edellisellä kierroksella saamani ahaa-elämystä pakottomuudesta ja rentoudesta. Eipä se tänään toiminut. Tai sitten olin aivan kipsissä, kuin pitkästä aikaa olin aivan vieraiden kanssa kiertämässä. Peliseuranani oli kaksi mukavaa daamia, molemmat itseäni parempia pelaajia.

Toinen naisista teki parin lähes joka väylälle ja toinen bogin. Minä sitten hoidin tuplaosaston. Eihän tuplissa mitään vikaa ole mutta peli tuntui jotenkin vaivalloiselta. Rentous oli kaukana. Lopussa vähän parani ja ehkä toinen puolikas olisi ollut sujuvampi, mutta aikaa oli vain ysiin tällä kertaa.



Kuulin siinä kävellessäni klubijuorutkin.... Itse en ole mukana seuran toiminnassa joten en niistä mitään tiennyt. Enkä oikeastaan välittäisi tietääkään. Ja kantarellipaikatkin tuli bongattua.

Onkohan tänä kesänä jotenkin tavallista enemmän muurahaispesiä? Aiemmin en ainakaan kiinnittänyt niihin huomiota, nyt olen nähnyt kentällä monta isoa pesää.



(Ylin kuva; zazzle.com. Tuolla kuvalla näyttää olevan kaikenlaista kamaa tarjolla, mukeja, lippiksiä jne. Kuka niitä haluaa, kysyn vaan...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti