maanantai 24. elokuuta 2015

Kisamenestystä

Olin yrityksen golftilaisuudessa pelaamassa. Pelikenttänä oli minulle entuudestaan täysin tuntematon Tuusula Golf. Kisassa oli best ball -joukkuekisa ja henkilökohtaiset pistebogey- sekä scratch-kisat.



Joukkueessani oli kaksi miestä, joita en ollut ennen tavannut. Toisella tasoitus oli alle 10 ja toisella vähän päälle 20. Eli aika lähellä omaani, vähän parempi vaan. Lähtö tapahtui yhteislähtönä, minä lähdin kahdeksannelta tiipaikalta. Vähän jännitin löydänkö oikealle tiipaikalle ollenkaan, mutta onneksi sain neuvoja matkalla sinne. Pelikaverini tapasin vasta tiiboxissa. Olisi kyllä ollut fiksumpaa joukkueitten etsiä toisensa jo klubitalolla.

Sinkkupelaaja oli tasoituksensa veroinen. Hän takoi melkoista par-sarjaa. Toinen pelikaveri pelasi kovin ailahtelevaisesti. Hän mm. löi avauksen joka voitti pisin draivi-kisan mutta saattoi seuraavassa hetkessä lyödä väärää palloa, joka meni suoraan bunkkeriin, yrittää sieltä pois 3 kertaa ja lopulta paiskoa mailaansa. Onneksi hän rauhoittui nopeasti...

Lähimmäs lippua -kisa oli väylällä 15, joka oli minusta melko haastava. Oma osallistumiseni kisaan päätyi lammikkoon.

Itse en seurannut ollenkaan miten minulla meni pistemielessä. Tein muutaman parin, mutta yhtä monta väylää tiesin jäävän yhteen pisteeseen tai kokonaan pisteittä. Olikin yllätys, kun näin tuloslistasta että sain 32 bogey-pistettä! Ei sillä palkinnoille ollut asiaa - ainoastaan naisten sarjassa sillä olisi pärjännyt (itse asiassa voittanut), mutta sitä ei varsinaisesti ollut, kun meitä naisia oli liian vähän. Lyöntitulokseni oli 102. Tuusula on slopattu aika vaikeaksi, joten hyvin menneistä väylistä pystyi keräämään pisteitä.

Joukkueeni voitti best ball kisan, jossa huomioitiin kaksi parasta tulosta kultakin väylältä. Pelikaverini olivat jo ennakoineet vähintään sijoitusta, kun molemmat olivat tehneet niin hyvää tulosta koko ajan. Voitto oli siis täysin ansaittu - varmasti osittain myös minun ansiotani. Singelipelikaverini voitti pistebogeykisan ja toinen oli neljäs. Molempien tasoitus laski.

Keli oli mitä hienoin, helteinen suorastaan. Aamiainen, eväät ja ruokailu kierroksen jälkeen toimivat hyvin. Caddiet hoitivat homman hienosti ja tulokset tulivat juuri sopivan nopeasti. Kiitokset Tuusulan Golfklubille onnistuneesta kisakokemuksesta.

Kuva: Tuusulan  golfklubi/golfpiste.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti