torstai 29. maaliskuuta 2018

Hyvin talvehtinut lyönti

Tulipa käytyä hallissakin harjoittelemassa tänä talvena. Lady O:n kanssa lähdimme Season Golfiin Espoon Suomenojalle kuplahalliin testaamaan, miten lyönti on talvehtinut. Aika hyvin se oli talvehtinut, jos sitä voi 60 rangepallon perusteella päätellä. Lyöntini lähtivät aika suoraan, pituudesta ei tietenkään pysty mitään sanomaan halliolosuhteissa.


Olin varustautunut vain kolmella mailalla: pitcher, seiska ja hybridi. Halusinkin erityisesti harjoitella pitcher-lyöntejä, koska niitä halliolosuhteissa ehkä parhaiten pystyy hahmottamaan. Season Golfissa on myös kiva harjoitella pitchejä, sillä keskellä on ikään kuin joki, jonka takana on muutama griini, joihin sitten voi yrittää osua. Aika hyvin siinä sitten pääsinkin jo chippejä treenaamaan.



Golffarit oli sen verran vielä talviunessa, että hansikas unohtui kotiin meiltä molemmilta. Joten vuorotellen käytiin ostamassa hanska Pro Shopista. Ihan mukavalta tuntui viiden kuukauden tauon jälkeen taas heilua mailan kanssa.

Seuraavaksi on tarkoitus käydä vielä simulaattorissa kokeilemassa sisäharjoituksia ennen kuin golfkausi alkaa. Pahaa pelkään, että se voi mennä toukokuulle tänä vuonna, pelaamisen osalta ainakin. Rangethan aukeaa jo aiemmin. Muistaakseni kerran ennenkin näin kävi sinä aikana, kun olen Keimolassa pelannut. Mutta siitä on jo muutama vuosi aikaa. Viime vuosina keskimääräinen aloituspäiväni Keimolassa on ollut noin 20. huhtikuuta. Siihen olisi tietysti kiva päästä nytkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti