tiistai 16. kesäkuuta 2015

Autoton golfari on onneton golfari

Olisihan se hieman hankalaa pelata golfia ilman mailoja ja palloa. Mutta lisäksi on monta muutakin tarpeellista asiaa, jota lajin harrastamiseen tarvitaan. Kuten auto.

Onnistuisihan se golf (kuten varmaan monelta junnulta onnistuukin) ilman autoakin. Mutta monet kentät sijaitsevat sen verran julkisten reiteiltä sivussa jopa pääkaupunkiseudulla, että auto on aika välttämätön. Olen toki nähnyt mopoilijoita bägi poikittain tarakalla. Keimolaankin pääsee bussilla. Pikkubussi nro 2 ajaa sinne. Pääsisin kotoani (n 17 km:n päästä) kolmella bussilla tai muulla liikennevälineellä noin tunnissa kentälle ja toinen tunti tietysti takaisin. Ehkä jopa tunnin välein.

Sattuneesta syystä tulin tätä asiaa tutkineeksi, kun autoni otti ja oli jättää minut tienposkeen. Nyt on sitten uusi auto hakusessa. Kävin tänään autoliikkeessä, jossa oli ymmärretty autonostossa tärkein myyntipuhe, eli golfbägi esittelyautojen vierellä. Siinä sitten soviteltiin myyjän kanssa bägiä peräkonttiin.

Löysin tämän blogin, jossa on testattu autoja ja niiden bäginkuljetusominaisuuksia:
https://arttutestaa.wordpress.com/2014/07/31/kahdeksas-auto-vw-passat-variant/
Kuva malliksi sieltä. En kyllä osta Passatia. Vaikka bägi sinne mahtuisikin. Joku pienempi ja halvempi auto on haussa. Tulee edullisemmaksi vuokrata bägikaappi klubilta kuin mitoittaa auto bägin mukaan.

Autoton golfari on onneton golfari. Golfari joka ei pääse golfaamaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti