perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappugolfia

Vappuaaton kunniaksi oltiin Lady O:n kanssa varattu ensimmäinen kierros Sarakselle tällä kaudella. Seuraamme liittyi yllättäen myös ystävämme Lady M, joka mahtui lähtöömme, kun siinä ollut tuntematon mies perui tulonsa.

Lähtiessämme aamupäivällä lämpötila oli noin +2C ja oikeasti tuntuikin kylmältä. Onneksi olin tajunnut laittaa sukkahousut housujen alle. Hanskat molemmissa käsissä auttoivat, mutta pipo olisi ollut parempi kuin lippis. Tai ylioppilaslakkikin, mutta ei sitä vielä aattona keskellä päivää viitsi päähän laittaa.

Olimme myös varustautuneet parilla piccolopullolla kuohuvaa ja asianmukaisin lasein.



Tässä otettiin lasilliset kymppiväylälle mennessä vapun, golfkauden ensimmäisen Saras-kierroksen ja tulevan kesän kunniaksi.

Oma peli meni vähän heikommin kuin Kirkka aiemmilla kierroksilla. Skumpalla ei varmaankaan ollut osuutta asiaan....

Kierroksen mielenkiintoisimmaksi väylätulokseksi muodostui nelonen. Lyhyt par-4, jossa periaatteessa olisi hyvin kakkosella greenillä. Avaukseni meni oikealle raffiin puiden taakse. Mietin hetken, ottaako välilyönti takaisin väylälle vai yritänkö puiden yli greenille. Puut ylittyivät tyylikkäästi, mutta pallo laskeutui bunkkeriin. Sieltä en päässyt pois vaan jouduin Hitlerin morsiameksi (kuinka sattuikaan juuri Hitlerin hää- ja kuolinpäivän 70-vuotispäivänä), kunnes neljännellä yrittämällä (6. lyönti) pääsin pois ja suoraan kuppiin!

Jatkoin uhkarohkeita kokeiluja muillakin väylillä yhtä huonoin tuloksin. Mm. väylällä 12 yritin doglegin kulmassa oikaista puiden lomasta väylälle. Bunkkeriinhan jouduin siitäkin. Muutenkin tuli tutkittua hiekat tarkkaan tällä kierroksella.

Ilma lämpeni mukavasti iltapäivää kohden, jolloin oli jo noin +10C. Kenttä oli aika vetinen edellispäivän sateiden jäljiltä, mutten joutunut kuin kerran ottamaan dropin tilapäisestä vedestä. Greenit Saraksella olivat paikoin vielä aika huonossa kunnossa. Joutui välillä muistuttamaan itseään että nyt on vasta huhtikuu. Tästä eteenpäin sitäkään tekosyytä ei enää ole.

Hauskaa Vappua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti