tiistai 28. huhtikuuta 2015

Frankensteinin golfari

Ihana keväinen ilma: +13 C, puolipilvistä, lähes tyyntä. Lähdettiin viiden jälkeen Lady O:n ja Lady F:n kanssa kiertämään Kirkka B + A. Tänään meistä kolmesta olisi saanut yhteen laitettuna todella hyvän golfarin: minun avaukseni ja väylälyöntini, Lady O:n chipit ja väylälyönnit myös ja Lady F:n putit. Frankensteinin golfarin, ei hirviötä ollenkaan, niin mukavia ihmisiä me kaikki olemme. Jopa silloin, kun peli ei suju.

Omat avaukseni ovat selvästikin talvehtineet todella erinomaisesti. Ihan kuin pallo lentäisi pitemmälle kuin viime kesänä. En ainakaan muista päässeeni niin pitkälle väylää pitkin aiemmin. Ja siis suoraan väylää pitkin eikä pusikoihin.

Kirkka B meni vielä kohtuullisesti. Mutta sitten kun pullankuvat silmissämme suuntasimme klubitalolle välikahville n. klo 19, olikin se järkytykseksemme mennyt jo kiinni! Haloo - parkkipaikka täynnä autoja, kenttä täynnä pelaajia, mitä upein sää ja kahvila on kiinni! Onneksi sentään kenttävessat ovat jo auki.

Kahvin ja pullan puutteesta seurasi välttämättä se, että noutaja saapui Kirkka A:lla aika pian. Annettiin kentälle luovutusvoitto seiskan jälkeen ja lähdettiin kotiin.

Tässä kuva edelliseltä sumuiselta kierrokselta. Silloinkin sää tuntui todella miellyttävältä, sumusta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti