keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Golfaten auringonlaskuun

Keväällä golfaamisessa on se hyvä puoli, että saa ilmaisen konsertin kaupanpäälle - linnunlaulusellaisen siis. Eilen tiistaina 21.4. Lady F:n ja Lady O:n kanssa harmittelimme ettemme tunnistaneet kaikkia (enkä minä mitään) lintuja laulusta. Tarvittaisiin joku mobiilisovellus, jolla voisi nauhoittaa laulua ja se sitten tunnistaisi linnun.

Mustarastas erityisesti kuulosti hienolta. Yksi sellainen istui Kirkan 18. väylän tiiauspaikan vieressä kasvavassa isossa kuusessa. Yritin kuvata sitä kännykkäkameralla, mutta oli se liian kaukana.

Ilma oli taas mitä parhain golfille. +10 C, tyyntä, pilvistä. Kiersimme Kirkan järjestyksessä B + A. Tämä siksi, että A:lta on helpompi lähteä kesken pois, jos ehtisi tulla jo liian hämärä. Mutta pääsimme etenemään nopeasti ja koko kierros meni 3,5 tuntiin. Ei pidetty taukoa, ei edes päästy vessaan välillä, koska klubitalo oli mennyt kiinni jo ennen seitsemää.

Loppumatkasta aurinkokin pilkisti ja auringonlasku näytti hienolta.


Oma pelini sujui ihan hyvin - kun en koskenutkaan rautamailoihin. Käytin vain kerran pari sandyä ja melkein joka väylällä pitcheriä tietysti, huonolla menestyksellä. Muuten pelasin driverilla ja hybrideillä, kokeilin pari kertaa puu-5:sta. Välillä sekin toimi. Sitä mailaa olen aina pitänyt kaikkein vaikeimpana, mutta on se myös palkitseva, aina välillä.

Tein B:lle 15 bogeypistettä ja A:lle 10. Palloja katosi veteen vain yksi ja löytyi yksi. Plus miinus nolla siis. Kevätkeleillä palloja ei katoa raffiin eikä juuri metsiinkään. Kävin tänään kuitenkin XXL:ssä ostamassa 15 kappaleen paketin Wilson-halpispalloja (11,90) ja "kesto-tiitä". Sellaisia muovisia, jotka eivät katkea eivätkä katoa. 

Lady O:lla oli Golfbalancesta testissä Callaway driveri ja hybridi-5. Ilmeisesti tuli kaupat, driverista ainakin. Minäkin testasin sitä ja hyvältähän se tuntui. Aika samanlainen kuin omani, samaa merkkiä myös mutta uudempaa mallia, jossa on jotain nostokulman tms. säätömahdollisuuksiakin. Paljonkohan säätöä enää sen jälkeen käyttää, kun se paras lyönti on löytynyt kyseisellä mailalla?

Eilen oma kroppa, erityisesti selkä, oli alkumatkasta todella notkean ja vetreän tuntuinen. Pääsin kääntymään ja kiertymään ihan eri lailla kuin edellisellä kierroksella. Mutta joskus 12.-13. väylän kohdalla aloin uupua ja selkä tuntui jäykemmältä. Viimeiset pari väylää olikin sitten jo aika piesty olo... Eväitä ei ollut, mikä vaikutti jaksamiseen. Olin laskenut sen varaan, että ysien välissä pääsee kahville ja voi ostaa jotain syötävää. Täytyy seuraavalle iltakierrokselle varautua omin eväin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti