perjantai 17. huhtikuuta 2015

Harjoituskierrosten harjoituskierroksella

Istuttiin kaverin autossa Keimolan parkkiksella kymmenisen minuuttia odottamassa, että räntäsade loppuu, jotta päästäisiin kentälle ensimmäistä kertaa. Vähän tuli sellainen epäilys, ettei olla ihan viisaita.... Ei kai me oikeasti näin innoissamme golfista olla, eihän? Onhan vasta 17.4.

Räntäsade loppui ja sen jälkeen sää olikin mitä hienoin. Caddiet oli koulutuksessa, joten kentälle lähdettiin omia aikojaan merkkaamalla lähtöaika vihkoon. Eipä kentällä kovin montaa porukkaa minun ja kaverini lisäksi ollut. Kentistä oli auki Kirkka A ja B. Valittiin A, koska se on helpompi. No tasaisempi ainakin. Kirkka A:n vesiesteet koituivat taas kohtalokseni. Hukkasin niihin 4 palloa. Olin henkisesti varautunut siihen, että palloja häviää ensimmäisellä kierroksella. Onneksi konkreettisesti palloin myös.

Näin  harjoituskierrosten harjoituskierroksella droppasin pallon vesiesteen toiselle puolen enkä yrittänyt uudestaan ylittää sitä. 



En laskenut lyöntejä kovinkaan tarkasti mutta aika kohtuullisesti sujui, meillä molemmilla. Kaverini lyönnit onnistuivat selkeästi tasaisemmin, omat lyöntini lähtivät välillä hyvin ja välillä mihin sattuu. Liika yrittäminen kostautui todellakin, monta kertaa. Yritin löytää pakotonta rentoutta lyöntiin.

Avaukset sujuivat driverilla erittäin hyvin, niihin saa olla tyytyväinen. Rautalyönnit tuntuivat epävarmimmilta. Puhuttiin moneen otteeseen, että lähipeliä ja puttia on pakko alkaa treenata. 

Kierros sujui alle kahden tunnin ja vain yhdellä väylällä satoi hiukan pari minuuttia. Muuten aurinko paistoi eikä tuullut - todella kiva ensimmäinen kierros kaiken kaikkiaan. Maisemat ovat tietysti vielä aika ankeita, kun lehti ei ole puussa. Joutsenetkin taitavat taas ilahduttaa meitä ensi kesänä, näin yhden oikomassa siipiään kauemmalla väylällä.

Pelin jälkeen käytiin kaudenavaus-pullakahveilla ja ihailtiin Keimolan klubitalon uusittuja vessoja. Hienot oli. Seuraava kierros on jo suunnitelmissa, mutta säävarauksella.

Tästä se siis todellakin lähtee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti