lauantai 19. syyskuuta 2015

Golfia selkäytimestä

Tulipa eilen pelattua golfia niin hyvin tai huonosti kuin swing ja putti on selkäytimeen tallennettuna. Lähdettiin Lady O:n kanssa tuulisessa ja ajoittain sateisessa säässä pelaamaan. Kierroksen aikana vatsani tuli todella kipeäksi, jopa siinä määrin, että suunnittelin jo keskeyttäväni. Mutta arvelin kävelyn kuitenkin olevan hyväksi, joten jatkoin loppuun saakka.

Selkäytimestä tuli hyviä avauksia ja monta hyvää väylälyöntiäkin. Chippejä sieltä ei löytynyt, mutta pari hyvää puttia kuitenkin. Mutta liian monta puttia....

Oli kiva kierros kuitenkin, vatsakivusta huolimatta. Aina golf kotisohvan voittaa. Varsinkin kun olin ollut koko päivän etätöissä kotona mielenilmauksen pysäytettyä joukkoliikenteen. Pääsipä tavallista aiemmin kentälle kun ei tarvinnut ensin matkustaa puolta tuntia keskustasta kotiin lähteäkseen kentälle. Joskus tulee mieleen, että olisi mukava asua jollain pienemmällä paikkakunnalla, jossa ei työpaikan ja golfkentän välinen etäisyys ole 30 kilometriä.

Tuulinen keli muistutti kausista Peuramaalla. Siellä tuntui aina tuulevan ja kovaa. Keimolassa on tänä kesänä tuullut usein, mutta yleensä siellä on melko tyyntä tai tuuli on heikkoa. Sisämaassa kun ollaan.

Syksy tuntuu etenevän huimaa vauhtia, jos puista on jotain pääteltävissä. Varsinkin koivut kellastuivat aikaisin ja tuntuvat pudottavan lehtensä nopeasti. Ei taida tulla mitään loistoruskaa tänä vuonna. NO, aika vihreältä maisema vielä kuvassa näyttää.

Nyt on 5 kuukautta golfia takana tällä kaudella! Lähtöjä kentälle on yli 50, mutta täysiä kierroksia vain nelisenkymmentä, koska olen pelannut tavallista enemmän puolikkaita.  Ja onhan tässä vielä aikaa. Huomiselle on tiedossa kierros Kotojärvellä. Pelilipun sai golfpiste.comin pörssistä 22 eurolla ja tiiausajan varaus onnitui näppärästi netissä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti