maanantai 7. syyskuuta 2015

Luonnonilmiöitä

Välipäivä golfissa. Tekee hyvää pitää myös taukoa, alkoi mennä peli taas niin huonosti. Ihan vaan turnausväsymystä. Eikä ihme, viime viikolla olin kentällä 6 kertaa. Osa tosin puolikkaita kierroksia.

Lauantaina ihailtiin Lady O:n kanssa näitä kahta luonnonilmiötä Kirkalta nähtynä. 







Sumu oli hienon näköinen, mutta yllättävän paljon vaikeutti pelaamista, varsinkin silmälaseja käyttävälle. Lasit kun nekin menivät sumuun, eikä nähnyt kunnolla minne pallo meni.  Taas olisi ollut tarpeen se gps-paikantimella tai äänimerkillä varustettu pallo. Tai sitten se golf-koira, jota Lady F:n kanssa kerran mietittiin. Se, joka etsisi pallon ja jäisi siihen kunnon metsästyskoiran tavoin viereen seisomaan. Se voisi myös hoitaa fore-huudot haukkumalla.

Foresta taas tuli mieleeni kuulovammaiset pelaajat. Pari päivää sitten kentälle oli lähdössä enemmänkin viittomakielisiä. Ihmeteltiin vaan, miten he suojautuvat harhautuvilta palloilta, kun eivät kuule forea? Viime kierroksellakin sain ihan loikkia karkuun lähestyvän pallon tieltä, joka fore-huudon saattelemana oli naapuriväylältä tulossa suoraan kohti. Se laskeutui noin puolen metrin päähän bägistäni. Olisiko kuulovammaisille kehitetty jotain värinähälyttimiä tms?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti