sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Edempi keskitii

Kesäkuu tuli ja meni. Onneksi myös golfin merkeissä. Olin pelaamassa 15 kertaa Keimolassa ja kerran Uudessakaupungissa. Sielläkin sattui KGV-pelaaja samaan lähtöön.  Välillä kesäkuun kierrokset  meni hyvin, jopa tosi hyvin ja sitten mikään ei sujunut. Sellaista golf on.

Mielenkiintoinen kierros eli puolikas oli se, jolloin pelattiin sinisiltä. Se onkin ollut pitkään suunnitelmissa. Slope (joka siis ei muuttunut miksikään vaikka ensin niin luulin uusien väylätaulujen tultua) antoi 3  ylimääräistä lyöntiä punaisiin verrattuna. Niiden turvin pääsinkin bogeypisteissä samoille lukemille kuin yleensä punaisilta palatessa. Muutama väylä, erityisesti A9, oli todella erinäköinen sinisiltä.

Siitä tulikin mieleeni, että miten nyt tiiauspaikoista pitäisi puhua? Ennen oli punainen ja sininen. Nyt 47 tai 49 tai 54 tai 56 jne kentästä riippuen. Etutii, edempi keskitii, taaempi keskitii, takatii?

Yritän nyt oikeasti keskittyä parantamaan lyhyitä chippejäni. Sain n. 8 tasoituksella pelavalta veljeltäni pari vinkkiä chipin suhteen ja alan vihdoin tajuta missä vika on ollut ja miten se korjataan. Kaikki onkin kiinni ranteista...

Tässä vielä viimeisimmän vaihteeksi hyvin menneen Saras-kierroksen paras hetki väylän 17 jälkeen. Onpa poikaset jo isoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti