torstai 7. heinäkuuta 2016

Vierailulla Nurmijärvellä

Pitkästä aikaa Nurmijärvi Golfissa pelaamassa, viimeksi taisin pelata siellä noin viisi kuusi vuotta sitten Supergolf-aikoinani. Lähdimme Lady F:n kanssa testaamaan uutta seniorigolf-korttiani. Kyllä, olen tullut siihen ikään. Naiset saavat jo 50-vuotiaana senioristatuksen ja liityin seniorigolfiin maksamalla 25 euron jäsenmaksun. Pelaamaan pääsee kahdellakymmenellä eurolla joten eiköhän se kortin hinta tullut tässä nyt kuitattua jo, mutta tarkoitus on kyllä pelata vielä muillakin seniorigolf -kentillä.

En kyllä muistanut Nurmijärven kentästä yhtään mitään vaikka siellä muutaman kerran olenkin pelannut. Tällä kertaa vuorossa oli B&C-yhdistelmä. C näistä taitaa olla se kaikkein vaikein. Meillä oli seurana kaksi muuta vieraspelaajaa, naisia Tampereen suunnalta.

Kierros ei alkanut omalta osaltani ollenkaan hyvin, sillä palloni katosi jo heti ensimmäisellä väylällä aivan omituiseen paikkaan, sellaiseen, mihin sen ei olisi luullut katoavan. Etsiskelin palloani yksin siinä aikani ja jouduin sitten toteamaan että väylä jää nyt pelaamatta loppuun. Hieman, eikä ihan vähänkään, ärsytti että vieras peliseuramme eivät tulleet etsimään palloani. Onneksi tämä oli vain hetkellinen lapsus heiltä. Olivat muuten oikein kelpo seuraa.

Nurmijärvi oli mielenkiintoinen mutta tuntui aika haastavalta kapeine väylineen. Varsinkin kun ei ollut hajuakaan mihin kannattaa lyödä. Onneksi pelikaverit tunsivat kenttää ja osasivat neuvoa.

Kenttä oli hyvässä kunnossa, eikä hanhilauma, joka siellä majaili, ollut sotkenut paikkoja. Oma pelini ei mitenkään erityisen hyvin eikä huonosti mennyt. Peliseurana olleet daamit sen sijaan latoivat birdejä  niin, että Lady F:n  birdiepullo tyhjeni.

Yhdessä lammessa uiskentelee Viking Linen laivan pienoismalli. Pari palloani lähti pyrkimään uimalla laivan kyytiin...


Syötiin vielä lounas klubitalolla, joka näytti tuliterältä. Ehkä se on remontoitu hiljattain. Kiva reissu siis, voisi mennä toistekin, mutta nyt ensin pitää testata muitakin seniorigolfkenttiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti