perjantai 8. heinäkuuta 2016

Osumia Kullo Golfissa

Sitä voi golfissa tehdä kaikenlaisia osumia:  väyläosumia, greeniosumia, "birdieitä" osumalla väylällä olevaan lintuun, ynnä muita. Tänään Kullo Golfissa tein kyllä oudoimman osumani, kun puttasin hyvin määrätietoisesti suoraan päin Lady M:n palloa, siinä vakaassa uskossa että se oli reikä. Hämmentävä tilanne alkoi siitä, kun aloin nosta lippua reiästä, eikä se lähtenytkään irti vaan koko reikä tuli mukana. Jotenkin ajatukseni sekosivat siinä sitten niin että sihtasin päin palloa enkä reikää. Kai se mielessäni oli sitten siirtynyt pois paikoiltaan. Kaksi rankkua siitä sitten tuli...

Muuten ensimmäinen kierrokseni Kullo Golfissa sujui varsin hyvin. Kenttä oli kyllä todella raskas kiertää, koska keli oli niin märkä. Tänään ei enää satanut kuin viisi pisaraa mutta kenttä oli märkä aiemmista sateista. Kenttä on myös hyvin mäkinen, joten ihan huonolla kunnolla sinne ei kannata lähteä. Maisemat ovat kauniit merenlahtineen.

Pelasimme Lady M:n kanssa kaikkia mahdollisia kilpailuja, lyöntipeli, pistebogey, reikäpeli, lähimmäs lippua, pisin draivi. Reikäpelimestaruus meni tiukimmalle mutta voitin sen, samoin kuin PB ja lyönnit. Lähimmäs lippua -voitto meni sivu suun. Kumpikaan ei voittanut pisintä draivia kun ei päästy väylälle.

Kullo Golf' on hyvinhoidettu ja kauniiksi laitettu, mutta opasteet kentällä olivat surkeat. Olisin parikin kertaa saattanut lähteä avaamaan väärälle väylälle, kun next tee -merkintä puuttui, ellei Lady M olisi tiennyt minne mennä, hän kun oli ollut ennenkin.

Valkoposki(?)hanhet ovat tämänkin kentän riesana. Harvemmin olen nähnyt niiden poikasia, nyt laumassa oli ainakin kuusi eri ikäistä.


Periskoopilla voi tarkistaa joko edelliset ovat kaukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti