sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ärräpäitä kirkonmenojen aikaan

Saras ja sunnuntaiaamu. Ehkä jotkut jopa istuivatkin kirkonpenkissä, kun me jo päästelimme ärräpäitä parilla ensimmäisellä väylällä. Ei ihan lähtenyt pallo mailanlavasta toivotulla tavalla. Auttaisiko jos joskus kävisi rangella ennen kierrosta? Sunnuntaiaamuna se on kyllä ihan liikaa vaadittu. Mailansuojukseni näyttää siltä, kuin se pyytäisi korkeampia voimia puuttumaan peliin. Ei siitä ole kylläkään apua.



Lauantaina sen sijaan olisin mielelläni lähtenyt aikaisemmin ehtiäkseni rangelle. Tai myöhemmin kuten alunperin oli ajatus. Tai unohtanut vaikka banaanini kotiin ja palannut hakemaan sitä. Jotta en olisi osunut samaan aikaan risteykseen sen urpon kanssa, joka törmäsi upouuden autoni perään. Ei siinä juuri golfin pelaamisesta mitään tullut, kun samantien piti lähteä kierrokselle, kun klubille pääsin. Höyry vaan nousi päästä. Sanoinkin etten uskalla ykkösväylällä edes lyödä, kun löisin tahallani parkkiselle kiukuspäissäni. Toki siitä sitten jotenkin rauhoituin, mutta ei siitä harmistuksesta ihan kovin nopeasti yli pääse. Ja miksi pitäisi päästäkään. Miten se sattuma joskus puuttuukin peliin.

Sattumaa ja tuuria kentällä joskus tapahtuukin. Tänään palloni teki kaksi leipää veden pinnalla ja päätyi greenin viereen eikä veteen. Tuurille voi aina antaa mahdollisuuden, mutta yritin tietoisesti olla luottamatta siihen liikaa, ja alkaa pelata järkevästi. Muutamalla väylällä mietin, että miksi yritän väkisin lyödä pitkälle sillä vaikealla mailalla (puu5 esimerkiksi), kun kuitenkaan en tule pääsemään greenille. Parempi ottaa helpompi maila ja tehdä sitten pitempi lähestymislyönti. Eli alan pohtia pelistrategiaakin välillä. Ehkä siinä minulle tavoitetta.

Helleviikonlopun kolme kierrosta eivät mitenkään loistavasti sujuneet, mutta ihan kivasti kuitenkin. Nähtiin kauris Kirkan 10. väylällä.

Kioskikärry tuli Saraksella taas vastaan ja päätettiin kannattaa sitä, jotta se jatkuu. Mutta jälleen kerran vahvistui oma näkemykseni siitä, että kioskikärryn pitäisi olla parkissa jossain, vaikka kymppiväylän tiiauspaikalla. Nyt se ajeli edes takaisin sellaisten ryhmien välillä jotka olivat jo kärrystä ostokset tehneet ja oli suoraan sanottuna vähän tielläkin.

Kirkalle pitäisi ehdottomasti hellepäivinä ainakin saada vesikanisterit. Saraksella vettä saa hyvin matkan varrellakin.

Huomasin tänään ensimmäistä kertaa, että Sarakselle voisi ilmoittautua kosketusnäytöltä itsepalveluna. Hyvä uudistus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti