sunnuntai 12. elokuuta 2018

Linna Golf - voittajan on kiva pelata

Olin kerrankin onnekas, ja voitin arvonnassa GoExpossa keväällä. Palkintona oli flight Linna Golfissa! En ollut ennen Linna Golfissa pelannutkaan, joten innolla keräsin porukkaa kasaan ja lähdettiin tutustumaan kenttään, joka on pärjännyt hyvin kenttärankingeissä.Tarkoitus oli syödä lounasta klubitalolla, mutta pelikaverit saapuivat sen verran myöhässä, että emme olisi ehtineet tehdä oikeutta 16 euron buffetille. Otettiin siis vain pikaiseen voileivät terassilla, jossa olikin mukavat näkymät. 

Caddielle olisi voinut antaa erityiskiitokset hyvästä opastuksesta, sillä hän kertoi oma-aloitteisesti, mistä löytyy vessat, vesipisteet ja ykköstii. Ja että etuysin jälkeen tullaan takaisin klubille pitämään tauko ennen kuin jatketaan takaysille, jonka lähtöpaikkakin tuli selväksi. Hyvää palvelua.

Lähdettiin sitten kiertämään. Kenttä oli loistokunnossa, selkeä ilman sokkoväyliä ja vieraskin löysi helposti seuraavalle tiille, vaikkei opastekylttejä juuri ollutkaan. Reitin löytämisen helppous tuli myös edellä menevästä porukasta, jota odotettiin hartaasti joka väylällä, joten oli helppo seurata katseella suuntaa seuraavalle tiiauspaikalle. Kaipa heidänkin edellään hidasteltiin, takaysillä ainakin.


Ennen klubitalolle paluuta etuysin jälkeen oli mielestäni kentän hienoin näkymä klubitalolle.


Etuysi tuntui hienommalta ja mielenkiintoisemmalta kuin takaysi, joka sekin parani loppua kohden. Kentän kärryt herättivät pelikavereissani jopa hilpeyttä isoine pyörineen. Hyvät nuo kärryt lopulta olivat, vaikka aluksi tuntui, että ne kulkivat pehmeällä väylällä raskaasti. Mutta hieman raskaalta tuntui kulku omalla kolmipyöräisellänikin. Johtuiko sitten pehmeästä alustasta vai kentän lievästä mäkisyydestä. Vaikka Linna Golfia ei nyt ihan mäkiseksikään voinut kutsua, todettiin, että tännekin on läjitetty maata ihan reippaasti rakennusvaiheessa, sen verran kumpuileva profiili kentällä on. 
Linna Golfin erikoisuus on valkoinen hiekka bunkkereissa. Ja bunkkereita riitti ja ne olivat syviä. Vesiesteita sen sijaan oli vähemmän. Pari palloa onnistuin silti lyömään vesiesteeseen.


Sää suosi tutustumiskierrostamme. Aluksi oli vähän aurinkoisempaa mutta sitten pilvistyi. Juuri sopiva 23 asteen lämpötila ja välillä tuulikin. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus pelata Linna Golfissa, vaikka oma pelitulokseni oli turhan vaatimaton. Kun ei suju niin ei. Mutta olin päättänyt olla välittämättä ja vain nauttia hienosta kentästä ja kivasta seurasta.

Linna Golfin olisi luullut olevan minulle tutumpikin paikka, sillä Vanajanlinna on suosittu kokouspaikka. Mutta vaikka olen kokoustanut useammankin kerran, en ollut koskaan edes käynyt klubitalolla. Vaikka siinä ihan vieressä se sijaitsee. Hienon näköinen rakennuskompleksi majoitustiloineen ja kuntosaleineen. Tawast Golf sijaitsee 3 km:n päässä, joten tänne voisi joskus ottaa majoitus-greenfee-paketin ja pelata molemmat kentät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti