torstai 14. tammikuuta 2016

Kausi 2016 alkoi jo!

Voisi jopa ajatella, että tästä kausi alkaa. Vaikka onkin vasta tammikuu. Olin talvikurssin ensimmäisellä kerralla.  Kurssi pidetään Konalassa HLR golfissa. Eli Prona on  Hannaleena Ronkainen. Hän ei ole minulle entuudestaan tuttu mutta tämän ensimmäisen kerran perusteella vaikutti oikein mukavalta ja pätevältä.



Kurssi alkoi alkulämmittelyllä, jonka jälkeen Hannaleena kävi tarkistamassa kaikkien kurssilaisten gripit ja stanssit sekä antoi muutaman neuvon meidän lyödessämme rautaseiskoilla. Omasta mielestäni omat lyöntini lähtivät yllättävänkin hyvin, kunnes sitten neuvot saatuani yritin niitä toteuttaa ja sinne se lyönti lähti katoamaan. No en aio siitä stressiä ottaa, ja onhan tässä kuitenkin useampi kuukausi aikaa löytää lyönti takaisin, toivottavasti entistä ehompana.

Lopputunnista harjoittelimme vartalon kiertoa ja taaksevientiä. Sainkin hyvän mielikuvan avukseni: minun piti miettiä ikäänkuin istuvani oikealle kankulle taakse alas kiertäessäni vartaloa. Saimme kokeilla myös kuminauhan laittimista polvien ympäri. Tavoitteena oli pitää kuminauha kireänä painamalla polvia ulospäin, jolloin vartalon kierto on helpompaa.

Ensi viikolla sitten jatkuu, odotan mielenkiinnolla!

Kuva hlrgolf.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti