keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Puttitreeniä

Golfkurssi jatkui Konalan golf hallissa.

Tänään tehtiin vartalonkiertoharjoituksia. Tässä harjoiteltiin ensin palloa heittämällä, sitten junnumailaa yhdellä kädellä heiluttamalla ja sen jälkeen omalla mailalla. Tarkoitus oli astua askel sivulle niin, että vartalon kierto alkoi jo hieman ennen kun jalka siirtyi tukemaan lyöntiä.

Kohtuullisen hyvin löysin tämän harjoituksen tavoitteena olleen rytmin mutta pallot lähtivät koko ajan liikaa oikealle. En tiedä mistä johtui, mutta ei sillä niin hirveästi väliä tässä vaiheessa ole.

Seuraavaksi siirryin puttiharjoituksiin, joita oli muutama erilainen.

Ensimmäisessä harjoituksessa haettiin putterille hyvää liikettä pitämällä hanskoja kainaloissa niin, etteivät pääse putoamaan ja heilutettiin putteria keppiä vasten niin että tasainen heiluriliike löytyisi.



Toisessa harjoituksessa putattiin eri etäisyyksillä olevia palloja kuppiin niin, että pari kertaa vaan työnnettiin pallo kuppia kohti ja viimeisellä kerralla taakseviennin kanssa. Koko ajan siirryttiin kauemmaksi reiästä. Yllättävän vaikea oli putata ilman taaksevientiä, siinä ihan oikeasti keskittymään että vain työnsi palloa



Viimeisessä puttausharjoituksessa, joka tuntui kaikkein kivoimmalta, koska siinä pallot helposti menivätkin kuppiin, tarkoituksena oli olla osumatta käsipainoihin, jotka oli asetettu linjatikkujen ulkopuolelle eli maila ei saanut lähteä taakseviennissä eikä osuman jälkeen kääntymään.



Tänään yllättäen ei tuntunut siltä että lyönti on katoamassa, ei putti eikä swingi. Saa nähdä miten tästä sitten eteenpäin, vielä muutama kerta kurssia jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti