torstai 20. heinäkuuta 2017

Saaran päivä Open -kisassa

Osallistuin Saaran päivä Open -kisaan, joka pelattiin Keimolan Saraksella 16.7. Se oli samalla Gloria Lady Cup -osakilpailu. Sää oli kyllä mitä kaunein, vaihteeksi. Peliseurani ja minä keräännyimme hyvissä ajoin lähtötiillemme, joka onneksi ei ollut se kentän kaukaisin väylä.

Kisassa oli mukana 72 naista. Sarjoja oli sekä lyöntipeli että pistebogey tasoitusrajojen mukaan. En todellakaan lähtenyt kisaan sillä mielellä, että edes sijoittuisin. Mutta ajatus oli pelata hyvin. Toisin kävi. Mistähän se minun kadonnut lyöntini löytyisi? No mutta tärkeintähän on osallistuminen. Kiva oli pelata hyvässä seurassa. Kisamaksua (25 €) vastaan sai lounaan ja jokaiselle osallistujille oli Lumenen tuotekassi.



Palkintojen jako kesti turhan pitkään, kun epätoivoisesti etsittiin osallistujaa  Gloria LadyCup finaaliin, joka pelataan Kymen Golfissa 21.-22.7.2017. Mikä sijoittuneista kenelläkin olikaan syynä, ettei päässyt lähtemään, mutta erikoisin selitys oli kyllä se, että Kymen Golfissa on niin paljon hanhenjätöksiä...

Naistoimikunta oli hoitanut paikalle kauniita kukka-asetelmia, Vihervimma oli sponsoroinut ne.  Kierroksen jälkeen oli Boutique Armoiren järjestämä muotinäytös, jossa keimolalaiset naiset hienosti esittelivät erilaisia asukokonaisuuksia. Lisäksi vaatteita oli esillä ostettavaksikin.

Yhden tärkeän opetuksen sain tähän kisaan liittyen. Ei riitä, että merkkaajan kanssa suullisesti tarkistaa tulokset, vaan pitää myös tarkistaa, että merkkaukset eivät ole tulkinnanvaraisia. Minun tuloksissani yksi 5 oli muuttunut 9:ksi caddien laskiessa pisteitä. Eli 2 pistettä heitti lopputulos. Tuloslistalla sillä olisi noussut ehkä 6-7 pykälää ylös, mutta eipä noilla kahdella lisäpisteelläkään edes 20 parhaan joukkoon pistebogeyssä ollut asiaa. Normituloksellani Sarakselta, joka on noin 28 pistettä, sen sijaan olisi päässyt jopa 15 parhaan joukkoon. Kovin kova ei siis tulostaso ollut tällä kertaa.

Kiva kisapäivä siis kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti