maanantai 3. heinäkuuta 2017

Gumböle myrskytuulessa

Pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan Gumbölen kenttää. Lähdettiin Lady O:n kanssa uhmaamaan myrskytuulta, kun seniorikorteilla päästiin kohtuuhintaan (20 €). Tuulikin todella kovaa, puuskissa varmaan lähemmäs 20 m/s. Katselin kentän puita epäluuloisena, sillä joku niistä saattaisi kaatua niskaan. Jossain muualla Espoossa oli sähköjäkin katkennut. Tuuli kyllä tyyntyi kierroksen edetessä.

Gumböle oli juuri sellainen kuin olin etukäteen arvellut.  Ei tietenkään pitäisi arvostella kenttää siksi että se sahaa peltoa edestakaisin Turun moottoritien laidassa. Hyvä, että on rakennettu täysimittainen kenttä. Tieltä ei kuulunut kovaa liikenteen melua, koska autot ajoivat tuossa kohtaa hiljaa ruuhkassa.
Kuvissa takaysin näkymiä.



Etuysi, joka siis on ns. vanha puoli, pelattiin tällä kertaa jälkimmäisenä. Se on luonteeltaan täysin erilainen kuin uudempi takaysi. Väylät kiertävät lenkkiä ja tarjolla on myös pieniä korkeuseroja. Näkymät ovat mielenkiintoisemmat ja haasteita on joen ylityksessä.

Kierros meni kovasta tuulesta ja vieraasta kentästä huolimatta ihan kelvollisesti 28 bogeypisteeseen. Klubitalon palveluista caddiemasterin toimivan palvelun lisäksi testattiin vain kahvi- ja pullatarjonta ja hyvää oli. Kuulemma ruoka on Gumbölessä todella hyvää. Täytyypä testata, jos vielä joskus tulee lähdettyä tuonne. Ehkä tyynellä säällä ja kaksi kertaa peräkkäin etuysin pelaten...



Sitten takaisin kotikonnuille pelaamaan. Tänä kesänä täytyy olla kiitollinen Keimolan greenien hyvästä kunnosta, sen verran olen kuullut muiden kenttien vaikeasta tilanteesta. Ja nauttia kauniista, vaihtelevista väylistä ja näkymistä Keimolassa.

Viimeksi pääsin hehkuttamaan, että joutsenet ovat lisääntyneet Keimolan kentällä, mutta nyt karu luonto osoitti taas voimansa. Pari päivää sitten yksi viidestä joutsenen poikasesta makasi maassa Kirkka A:n kolmosväylällä, eikä pystynyt kävelemään perheensä luo läheiseen lammikkoon. Olisiko saanut pallosta tai joku oli käynyt sen kimppuun. Eilen sitten nähtiin emot enää neljän poikasen kanssa Saraksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti