sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Kauden aloitus uudella putterilla

Vihdoin golf-kausi 2018 pääsi alkuun. Noin viikkoa myöhemmin kuin parina viime vuonna, joten ehdin kentälle pääsyä jo vähän odotellakin. Kenttä aukesi 27.4. ja heti seuraavana päivänä suuntasimme Lady O:n kanssa Keimolaan. Pakkohan se oli aloittaa kausi munkkikahveilla, vaikka molemmat vannottiin, että tänä kesänä ei syödä munkkeja. Tai no ehkä vaan kerran viikossa.

Kentällä näytti olevan kohtuullisesti porukkaa. Koska kaikki muut innokkaat olivat suunnanneet Sarakselle, lähdettiin heti munkit syötyämme tyhjälle Kirkka A:lle. Kenttä on hyvässä kunnossa, verrattuna viime vuoteen. Vähän märkää oli siellä täällä, muttei todellakaan mikään kumisaapaskeli.


Golf-panda oli käynyt pesukoneessa ja korjailin sitä vähän muutenkin, eihän uskollisesta pelikaverista voi luopua vaikka se on jo reissussa rähjääntynyt. Uutta putteria lukuunottamatta golf-välineeni ovat samat kuin viime kesänäkin. Tarkoitus on alkaa testailla vähän parempia palloja tänä kesänä, mutta näin huhtikuussa mieluummin vielä pelaan vähän halvemmilla palloilla, joiden joutuminen vesiesteeseen ei niin paljon harmita.

Uusi putterini oli ensimmäistä kertaa käytössä ja hyvin se tuntui puttaavan. Vanha putterini olisi ehkä vielä kelvannut, mutta kun lähdin vaihdattamaan siihen uutta grippiä, päädyinkin ostamaan uuden Cleveland-putterin. Sinällään harmitti putterinvaihto, koska juuri viime vuonna lyhennytin vanhaa putteria ja vaihdoin siihen Odyssey-gripin, kivan fuksianvärisen. Grippi kului huonon näköiseksi jo kuukaudessa. Uutta putteria en vielä lyhennyttänyt, vaikka se on hiukan pidempi kuin vanha. Se tuntuu kuitenkin sopivan mittaiselta, 32 tuumaisena.

Peli sujui juuri niin vaihtelevasti kuin kevään ensimmäisellä kierroksenpuolikkaalla voi odottaakin. Palloja katosi vain kaksi. Ja sitten alkoi sataa, kutosväylällä vähän ja seiskalla niin paljon, että kastuttiin ja päätettiin lähteä pois. Ilta kuluikin sitten kamoja kotona kuivatellessa.

Nyt sitten vaan toivomaan kuivaa ja lämmintä kesää. Hyvää golfkautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti