maanantai 18. syyskuuta 2017

Golf-etiketti

Viime päivinä olen pelannut hyvinkin vaihtelevasti, sekä vaihtelevassa seurassa. Pelattiin Lady O:n kanssa Kirkka "sinisiltä" eli 54-tiiltä. Kenttä on hyvin erinäköinen kun peruuttaa muutama kymmenen metriä tai enemmänkin taaksepäin. Erityisesti väylät 3 ja 18 ovat kuin eri kentältä. Aika lailla sateista oli näillä puolikkailla. Asianmukainen varustus oli tarpeen.



Näiden kokeilujen jälkeen pelasin Lady P:n kanssa Kirkka B:n kahden miehen seurassa - entuudestaan tuntemattomia suuruuksia nämä herrat. Sinällään he olivat aivan mukavia, mutta pikkuisen tuntui olevan golf-etiketti hukassa. Erityisesti kiinnitin siihen huomiota viimeisellä väylällä, kun vielä olin puttaamassa 2 bogey-pisteen arvoista lopetusta, niin mitä nämä sankarit tekevät? Kättelevät toisensa ja Lady P:n odottamatta, että palloni on kupissa! Hetken kuluttua oltiin samassa jonossa, he baaritiskille ja minä munkkikahville. En voinut olla sanomatta että nyt ymmärrän kaiken, herroilla olikin kiire kaljalle. En tiedä ymmärsivätkö pikku vinkkini. Teki kyllä mieli vielä vähän "avautua" siinä, mutta annoin sitten olla.

Seuraavaksi sitten varhainen aamukierros Saraksella Lady M:n kanssa. Seurue vaihtui tällä kierroksella moneen kertaan, sillä ensin kanssamme oli eräs mies, sitten nelosväylällä pyysimme takanamme yksin pelaavan naisen liittymään seuraamme. Mies näkikin sitten tutun pelikaverinsa tulevan takanamme yksin ja jäi odottamaan häntä viitosväylän tiiboxiin, kun me 3 naista jatkoimme omana ryhmänämme. Lady M sitten lopetti ysiltä ja jatkoimme kaksistaan tämän mukavan naisgolfarin kanssa loppuun.

Tein ensimmäistä kertaa peräti 5 par-tulosta samalle kierrokselle. Muuten tuli sen verran isoja numeroita, etten päässyt ihan bufferiin asti bogey-pisteissä, mutta lähelle. Avaukset varsinkin lähtivät oikein hyvin, suoraan ja pitkälle, kun aloin tiiata matalammalle. Kaiken kaikkiaan kiva kierros. Toivotaan, että poutaiset syyskelit jatkuvat vielä pitkään.

Otin kokeiluun myös GameBook-sovelluksen aiemmin käyttämäni mScorecardin tilalle tälle kierrokselle. Vähän olin hukassa sen kanssa, kun en tietenkään lukenut mitään ohjeita. Ehkä se on ihan hyvä ja siinä voi olla parempia ominaisuuksia kuin vanhassa tutussa Scorecardissa, mutta täytyy vielä vähän ihmetellä sitä, ennen kuin lopullisesti vaihdan. Jos vaihdan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti