torstai 8. kesäkuuta 2017

Kesän ensimmäinen birdie

Kiersin eilen Kirkka B:n seuranani Lady O ja entuudestaan tuntemattomat nainen ja mies sekä yksi kävelijäkin oli seurassamme. Uusia tuntemattomia ja mukavia pelikavereita aina löytyy lisää. Keimolassa on kuitenkin yli 2000 jäsentä, joten lienee pikemminkin ihme, jos sattuu sama ihminen uudestaan ryhmään. Näin kuitenkin on käynyt jo useammankin kerran.

Kierros meni jopa pelottavan hyvin, ja kesän eka birkkukin kolahti kuppiin ulkoa putaten väylällä 17. Siitä tuli viiden pisteen birkku minun tasoituksellani, joten puolikkaan kierroksen kokonaistulos oli 23 pistettä - mikä olisi aika normaali koko kierroksen tulokseksikin. En kuitenkaan ole jättänyt kortteja puolikkailta periaatteesta, ellei ole ollut kisa eli pakko.


Birkkutaskumattini oli kuitenkin tyhjillään vielä. Se on kiva pieni taskumatti, mutta siinä ei saa säilyttää juomaa pidempään. Ei niitä birkkuja niin usein osu kohdalle, etteikö juoma olisi sitten jo pilalla, kun sitä tarvittaisiin. Eli kaunis koriste mutta epäkäytännöllinen. Suunniteltu selvästi pelaajalle, joka tekee useamman birkun ja tyhjentää sen kierroksen aikana. Ei siis kerran-kesässä-birkkuilijalle. Ehkä joku pikku lasipullo olisi paras minulle.

Kuva: pinterest/amazon: Visol Golf Addict Matte Flask

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti