keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Par-putteja

Oltiin Ladyjen F ja M kanssa Saraksella kauniina, lämpimänä kesäpäivänä. Kierros sujui hyvin. Mutta eniten jäi mieleen se, että puttasin par'ia todella monta kertaa, mutta tein tuplan tai bogin. Syy siihen oli huono puttaustaito. Useimmiten kyllä pallo laskeutui greenille aivan liian kauas reiästä, jotta par olisi syntynyt ilman 5 metrin haamuputtia. Eli oikeasti chippi on syyllinen...

Olen ollut kerran lähipelialueella Keimolassa kauden alettua. Mutta puolustuksekseni sanottakoon, että silloinkin puttigreeni oli vielä kiinni. Nythän se on ollut auki jo pitkään, mutta ei puhuta siitä...
Kumma vaan kun ei harjoittelu kiinnosta, ei niin yhtään. Rangelle menoa suorastaan inhoan, enkä ole ainoa. Lähipeli- ja puttitreeni olisivat miellyttävämpiä - ja tarpeellisempia - harjoituksia, mutta jostain syystä nekin häviävät munkkikahveille joka kerta.


Meneehän se peli näinkin ihan riittävän hyvin, mutta olisihan se kiva chipata hyvin ja putata vielä paremmin. Ehkä pitää keksiä joitakin kivoja harjoituksia, joita viitsii tehdä. Ja jättää ne munkkikahvit väliin.

Saraksella kulkiessa tuli myös tarpeen nauhoittaa yksi parin minuutin video omiini tarpeisiini. Onneksi edellä menevät olivan niin hitaita, että hyvin ehti kuvata parin minuutin pätkän siinä odotellessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti