tiistai 27. kesäkuuta 2017

Perinteinen juhannusgolf Uudessakaupungissa

Olipa hienoa taas päästä pelaamaan juhannusgolfia isän ja veljen seurassa Uudenkaupungin hyväkuntoiselle kentälle.

Peli sujui ihan kelvollisesti, kaikilta meiltä, noin 28 bogeypistettä tuli kaikille. Sen verran on tullut tuota Ugin kenttää jo kierrettyä, että väylät ovat tuttuja.  Kenttä oli hyvässä kunnossa kuulemma peliseurani kotikenttään Raumaan verrattuna, mutta ehkä samassa jamassa kuin Keimola. Ei mitenkään paha siis, mutta muutamassa putissa pallo lähti vähän omille teilleen viheriön epätasaisuuden takia. Enhän minä tietenkään huonosti putannut...

Pelilipun myyjäkin oli jo tilinumerotuttu, eli golfpiste.comin pörssistä löytämäni myyjän tilinumero löytyi jo verkkopankistani edelliskesältä. Hänen pelilippunsa ovat näppärästi caddiella kansiossa, eikä niitä tarvitse lähteä hakenaan minkään rottweilerin vartioiman omakotitalon porstuasta. Nimimerkillä kokemusta on siitäkin.

Joutsenia kun on ollut tapana kuvata niin tässä Ugin joutsenet. Aika aidoilta nuo näyttävät. Ja toistaiseksi ovat pitäneet valkoposkihanhet loitolla. Tuo lammikko on pallomagneetti. Nytkin yksi pallo hävisi sinne. Yhteensä 8 lyöntiä tuohon väylään tarvittiin. Onneksi muilla väylillä meni paremmin, tein yhteensä 3 par-tulosta, mutten yhtään birkkua.

 


Säätiedotus uhkaili sitä sun tätä tulevan taivaalta, mutta onneksi olivat väärässä niin Ilmatieteen laitos, Foreca, yr.no kuin Accuweatherkin. Mielenkiintoista nähdä miten eri mieltä ennustajat ovat keskenään ja vieläpä kaikki väärässä... Pitäisi joskus selvittää mikä niistä olisi eniten oikeassa useimmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti