maanantai 9. lokakuuta 2017

Kumisaapaskeli

Keli on nyt muuttunut niin sateiseksi, että joutuu etsimällä etsimään sääennusteesta päivää tai hetkeä, jolloin ei sataisi. Ja vaikka ei sataisikaan, on kenttä jo hyvin märkä. Kaunistahan näin syksyllä on.



Muutama päivä sitten sadetutka näytti että poutaa on. Ja melkein se pitikin paikkansa, kunnes sitten lyhyt tihkusadekuuro pyyhälsi ohi. Peli Saraksella oli taas hyvin takkuista, vaikka märkää kenttää ei siitä voi syyttää. Kaipailin kumisaappaita, varsinkin kun näin pelikaverilla tämäntyyppiset:

Nämä ovat XXL:stä, Tretorn-merkkiset, 69€. Noissa olisi vähän urapohjaakin, joilla ehkä pysyisi rinteessäkin swingatessa pystyssä. Olin ottanut kumisaappaat mukaan, mutta kentälle päästyäni totesin, että niissä on sittenkin liian sileät pohjat. Lähdin sitten vanhoissa, mutta vielä vettä pitävissä golf-kengissä. Vähemmän niissä on uraa pohjassa kuin noissa kumisaappaissa. Olisihan minulla ne uudet Eccot, mutta haluan vähän vielä säästellä niitä. Ehkä voisi käydä ostamassa tuollaiset kumisaappaat, olisi noille muutakin käyttöä. Olen kyllä kuullut että olisi olemassa ihan oikeita, ruusukkeellisia golf-kumisaappaita, mutta ei vielä ole osunut (verkko)kaupoissa silmään.

Mutta vielä en luovu golfista tänä syksynä, satoi tai ei. Vähensin taas mailoja bägistä, turhaan kuljettaa mukanaan mailoja, joita ei käytä kertaakaan kierroksen aikana. Ensimmäisenä pudotuslistalla on aina väyläpuu-5. Se on oikukas kuivallakin kentällä ja märällä ihan mahdoton. Puu-3:sta kuskaan mukana, koska sillä on hyvä avata pidemmät Par-3-väylät sekä doglegit, joissa onnistunut driverilyönti voisi mennä pitkäksi. Mutta käytän sitä vain avauksissa muutenkin nykyään, vaikka välillä jo testailin sitä väyläpuuksi.

Käytännössä lyön nyt par-4 ja par-5-väylät näin:
Driveri-avaus
Hybridi-3 x2
P- tai 9-rauta greenille
putteja miljoona....

Hybridi-3 on luottoväline, mutta välillä kaipaisin jotain muuta mailaa, jolla lyödä. Se vaihtoehto olisi käytännössä vain puu-5, mutta kun se ei ole luottomaila. Näillä mennään siis viimeiset kierrokset tänä vuonna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti