maanantai 2. lokakuuta 2017

Kotojärven kirous

Piti ihan tilastovihostani tarkistaa, että aina kun olen pelaamassa Kotojärvellä on syyskuu, sataa ja peli menee surkeasti. Ainakin siitä asti, kun tuota tilastovihkoa olen pitänyt, eli 2012 lähtien. Tällä kertaa ei tosin satanut.



Kotojärvi on kiva kenttä (Puistokenttä siis, Rantakenttää en tunne). Mutta sinne on aika lailla matkaa. Lähdettiin kaverin kanssa kimpassa niin, että jätettiin toinen auto Jumboon parkkiin. Siitäkin ajoi vielä 45 minuuttia. Eipä sinne siis ihan tuosta vaan tule lähdettyä, vaikka pelilippuja saa edullisesti ja Kotojärvi tekee sähköpostilla tarjouksiakin melkein viikottain.

Syyskuussa raffit ovat jo todella pitkiä, ja kenttä on raskas kiertää, kun maa on märkä. Siinä ehkä yksi selitys sille, että peli ei suju. Ehkä raffi olisi lyhyempi keskellä kesää? Jostain syystä tulee mieleen lähteä Kotojärvelle vasta loppukaudesta. Ensi kesänä voisi kyllä lähteä siihen suuntaan jo aiemmin.

Kotojärvi ei kuulu Seniorigolf-kenttiin, ja olen niitä suosinut tänä kesänä, säästyäkseni pelilipun ostamisen vaivalta. Vaikka eipä tuo mikään vaiva ole, kun liput ovat sähköisiä ja Liri niitä myy 22€:lla golfpiste.com:in pörssissä.

Kenttä on slopattu todella helpoksi, eli alle oman händärin pitäisi selviytyä, kun esim. Kirkalla saan pari lyöntiä vielä päälle. Eroa tulee 5 lyöntiä Kirkan ja Kotojärven välillä. Ei minusta Kotojärvi mitenkään helppo ole, varsinkin takaysillä on hyvinkin mielenkiintoisia väyliä, joilla ei ainakaan kerran kesässä -tahdilla ole helppoa tehdä tulosta.

Tällä kertaa en päässyt edes häpeärajalle, vaikka yksi birkkukin upposi. Ensi kesänä uusi yritys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti