torstai 19. lokakuuta 2017

Pallon kanssa kaksin kentällä

Odottelin iltapäivällä Keimolan klubitalolla aikani peliseuraa, mutta päätin sitten lähteä yksin, kun ei ketään sopivaa peliseuraa näkynyt eikä kuulunut. Yksi nainen poikansa kanssa oli lähdössä, mutta en mahtunut siihen flightiin.

Valitsin Kirkka B:n koska pelasin A:n yksikseni jo aiemmin, ja B on tunnetusti kuivempi. Eli minä ja pallo keskenämme ja taas kenttä oli kuin oma privaattikenttäni, ketään muuta ei näkynyt. Otin laiskuuttani kentän lainakärryt käyttöön, kun en viitsi putsata omaa kärryäni. Mutta oma kolmipyöräinen on kuitenkin niin kiva, että seuraavalle kierrokselle otan sen taas.




Palloja tosin tuli omistajiltaan kadonneina vastaan lehtien seasta useampikin, ihan hyvännäköisiä Srixoneita kaikki kolme, jotka poimin talteen. Oma Titleist (löytöpallo sekin) katosikin sitten väylälle 13 doglegiin puitten väliin lehtien sekaan, joten löytyneet pallot tulivat tarpeeseen.

Eräällä kierroksella pelikaveri kertoi, että oli Kirkan väylällä 7 odotellessaan käynyt etsimässä palloja hakkuualueelta outista. Ensin löytyi Srixonia, Wilsonia ym mutta mitä pidemmälle eteni, alkoi löytyi Titu ProV:tä. Kertooko pallosta vai pelaajasta? Siinä sitten kuulin tiukkaa analyysiä pallojen rakenteesta, pehmeydestä ym. Enpä siitä mitään ymmärrä, mutta minulle suositeltiin pehmeämpiä Lady-palloja. Ehkä ne sopisivatkin, harvemmin vaan niitä tulee hankittua. Ja usein pelaan juuri löytö/järvipalloilla tai jollain muilla tarkemmin miettimättä valituilla (lue halvoilla) palloilla. Voisi ehkä ensi kaudella alkaa panostaa pallon valintaan vähän enemmän.

Pelasin B:n tuntiin ja 20 minuuttiin pitämättä mitenkään erityisesti kiirettä. Ehdin hyvin ennen hämärän tuloa pois. Yhden parin tein mutta muuten ei erityisen hyvin eikä huonostikaan sujunut. Eli kiva iltakävely, kaunis ilma, mutta märkä maa ja paljon lehtiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti