lauantai 7. heinäkuuta 2018

Pienten sammakoiden invaasio

Olen kyllä pelannut ahkerasti, vaikka blogeja niistä peleistä ei ole syntynyt. Ehkä se, että peli lakkasi välillä sujumasta, on vaikuttanut intoon miettiä golfia. Kivahan se on ollut kävellä kauniilla kentällä, pääasiassa hyvässä säässäkin. Muutaman kerran tuli kastuttua, onneksi on kärryssä sateenvarjon pidin ja ostin GolfSkystä uuden, pidemmän sadesuojan bägillekin. Entinen oli raivostuttava, kun sen huppuosa oli liian lyhyt, joten pitkät mailat eivät mahtuneet huppuun ilman, että kuristusnauha nousi ylös. Jonka jälkeen mailoja ei saanut bägistä pois. Aika monta vuotta tuonkin surkimuksen (liikelahjana saatu) kanssa jaksoin taistella. Nyt silti toivon poutakelejä....

Olen pelannut nyt aika paljon puolikkaita kierroksia iltaisin, kun työnteko häiritsee harrastuksia. Toisaalta puolikas kierros sopii minulle, koko kierroksella tahtoo selkä ja jalat kipeytyä, varsinkin jos meno on kovin hidasta ruuhkaisesta kentästä johtuen.

Ruuhkaisuudesta puheenollen, ihan kuin golf olisi Keimolassa ollut tavattoman suosittua tänä kesänä. Aiempina kesinä iltaisin mahtui hyvin pelaamaan, nyt on joutunut jopa tunnin odottamaan. Ja parkkipaikkaa saa hakea melkein huoltohallin edestä asti. Yläparkkikselta taisi uuden vinoparkkisysteemin myötä kadota muutamia paikkoja tosin.

Eräänä iltana pienet sammakot ei niin kovin lystikkäitä olleet, kun pelkäsin, että astun greenillä päälle. Niitä oli erityisesti Kirkan 7-väylän greenillä, koska vieressä lammikko. Söpöjä ja pieniä ja paljon. Mihin mahtoivat olla matkalla?



Seuraavaksi on tiedossa Scramble-kisa Hill Side Golfissa. Parinani on pari vuotta sitten golfin aloittanut nainen, joka on saanut tasoituksensa nyt jo samalle tasolle kuin minulla on nyt,. Itseltäni tälle tasolle pääsemiseen taisi mennä 6-7 vuotta on. Jotkut joko ovat lahjakkaita tai viitsivät harjoitella....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti