maanantai 14. elokuuta 2017

Kenttäbongaus jatkuu Eke Golfissa

"Mainettaan parempi Eke Golf" -teksti golfpiste.comissa oli ennakkotutustumiseni Raaseporissa eli Tammisaaressa sijaitsevaan kenttään. Kävin googlettamassa kentän, koska jostain syystä minullekin oli joku epämääräinen maine kantautunut. Ilokseni voin todeta, että aivan turhaan kentällä on minkäänlaista ei-niin-hyvää mainetta. Eke Golf on kaunis, vaihteleva ja haastava kenttä lampineen ja merinäköaloineen. Ei ole mitään syytä olla pelaamatta siellä. Ei edes hanhenjätöksiä.

Onneksi Kiira-myrsky ei ollut tehnyt tuhojaan Eke Golfissa niin kuin Keimolassa oli käynyt. Sitä yritin varmistaa kentän uutisista ennen kuin lähdin ajamaan noin puolentoista tunnin matkaa Tammisaareen. Mutta kun mitään tietoa myrskytuhoista ei ollut, päättelin että pääsen pelaamaan. Olin muutenkin menossa Tammisaareen, joten ei ajomatka hukkaan olisi mennyt.

Pelasin taas seniorikortilla ja maksoin 15 euroa kierroksesta, ja koska oli aikaa, niin testasin berliinimunkkia ja teetä. Valikoima aamulla varhain ei ollut kovin laaja, mutta ihan kelvollinen.

Pelikavereinani oli kaksi mukavaa naista, joista toinen oli myös vieraspelaaja. Sain heiltä muutamalle haastavalle sokkoväylälle vinkkejä, mihin suuntaan lyönti kannattaa sijoittaa. Eipä minun lyöntini aina sinne menneet minne piti, mutta mitäpä siitä. Kentän slope ei antanut mitään armoa,  joten pääsin juuri ja juuri häpeärajalle bogeypisteissä.

Mäkinenhän tuo kenttä on, menee ihan kuntoilun puolelle, mutten kokenut sitä mitenkään uuvuttavana. Sää oli pääosin hyvä, välillä oli lämmin ja välillä kylmä, kun aurinko meni pilveen ja tuuli. Noin kaksi minuuttia satoi kevyttä tihkua. Mutta väylät olivat todella märkiä sateitten jäljiltä. Laitoin tietysti ne väärät kengät, jotka eivät pidä vettä. Olisi ne paremmatkin olleet mukana.

Testasin vielä puuhuonetilat suihkuineen kierroksen jälkeen. Sauna ei ollut päällä, mutta en olisi sitä käyttänytkään. Ehkä sen olisi saanut pyytämällä lämpimäksi? Yksi miinus tuli siitä, ettei tarjolla ollut shampoota, vain suihkusaippuaa.

Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Täytyypä mennä toistekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti