tiistai 22. elokuuta 2017

Mäkeä ylös ja alas - Hill Side Golfiin tutustumassa

Lisää kenttäbongausta - en ollut ennen tätä koskaan käynyt Hill Side Golfissa Vihdissä. Seudun toinen kenttä Vihti Golf on aikanaan tullut minulle hyvinkin tutuksi, vaikken viime vuosina olekaan käynyt siellä. Hill Side tuntui olevan juuri sen verran kauempana, ettei sinne asti viitsi lähteä, vaikka kenttää ovat monet minulle kehuneet. Nyt kun olen ottanut asiakseni käyttää seniorikorttia hyväkseni, varasin pelin itselleni ja Lady F:lle. Jätettiin toinen auto Ikean parkkipaikalle ja jatkettiin kimpassa Hill Sideen.

Oltiin hyvissä ajoin ilmoittautumassa, ja tarkoitus oli mennä kahville. Sain jotenkin sen käsityksen että caddiemasterin vieressä olisi ollut paikan ainoa kahvila, eikä siellä ollut tuoretta pullaa tarjolla! Onneksi tämäkin virhekäsitys tuli korjattua, kun kiipesin komean klubitalon yläkertaan. Ja pullakahvit juotuamme päästiin matkaan Hill-kentälle. Valley on Hill Siden toinen kenttä, mutta jostain syystä Lady F ei halunnut sinne. Senioripelioikeudella olisi voinut pelata molemmat kentät samana päivänä, mutta sellaiseen urotekoon en katso nyt kykeneväni. Ehkä ensi kesänä sitten.

Vettä tietysti satoi, kuten oli luvattukin. Onneksi sade oli kevyttä tihkua, mutta sateenvarjosta kärryssä oli iloa. Sade onneksi loppui noin tunnin pelattuamme, mutta sää jatkui pilvisenä ja noin 18 asteisena - täydellinen golf-keli siis. Uudet golfkengät pitivät tietysti hyvin vettä, mutta alkoivat jossain vaiheessa hiertää oikeaa jalkaa, kun olin varustanut ne silikonikantapehmukkeilla. Otin pehmukkeen oikeasta kengästä pois ja matka jatkui.


Hill on nimensä mukaisesti mäkinen kenttä. Kiipeillään edes takaisin mäkeä ja välillä näkyy todella upeita maisemia korkeimmalta kohdalta. Taukotuvan jäätelö tuli tarpeeseen, samoin omat eväät.

Pelillisesti taas meni vähän sinne päin. Varsinkaan puttaamisessa en kunnostautunut tälläkään kertaa. Raavin 24 bogeypistettä kasaan. Sinällään ihan OK tulos vieraalta kentältä.

Yhteenvetona: Hill Siden Hill-kenttä on kaunis, mäkinen kenttä, josta on hienot näkymät. Kentällä on muutamia hyvinkin mielenkiintoisia väyliä, joilla joutuu vähän pohtimaan, miten pelata fiksusti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti